Tina Dickow & Steffen Brandt - Alene Sammen Igen
10-03-2016

Tina Dickow & Steffen Brandt - Alene Sammen Igen

10-03-2016


To populære sangere og sangskrivere, som klæder hinanden utroligt godt, optræder igen sammen på Alsion. De udfordrer hinanden ved at fortolke hinandens sange, så der opstår nye nuancer, nye drejninger og endnu større magi.
UDSOLGT


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Tina Dickow & Steffen Brandt - Alene Sammen Igen


Allerede da Tina Dickow i 2001 begyndte at spille 

offentligt, fik hun og Steffen Brandt fra bandet TV2 et godt øre til hinanden.

Siden har de hyppigt optrådt ved hinandens koncerter, som da Tina Dickow på Roskilde Festivalen inviterede Steffen Brandt med på Orange Scene og underholdt flere end 40.000 mennesker med deres sange.

De to sangere klæder hinanden utroligt godt, når de optræder sammen. Der opstår en særlig magi, som løfter dem begge. Deres kommende fælles turne er således svaret på et stort ønske fra deres fans om at give en række akustiske koncerter sammen.

Under parolen ”Alene Sammen Igen” går de den 10. marts på scenen i Alsion og optræder både sammen og hver for sig, med solo numre og duetter.

Alsions koncertsal vil med sin fine akustik give deres velkendte sange en ny dybde og intensitet, som ikke er mulig ved de store rock festivaler, hvor inderligheden og de finere detaljer ofte går tabt.

Dickows fine og sofistikerede arrangementer vil sammen med Brandts underfundige lyrik mane til både eftertænksomhed og fordybelse, og give publikum en koncertoplevelse af de større.

Koncerten får en særlig drejning, idet de to sangere ind imellem synger hinandens sange, fortolket på en meget personlig måde.

”… Jeg synes, Steffen og jeg kan noget helt særligt sammen. Vi kan give hinandens sange et nyt twist, og jeg elsker at synge hans fantastiske sange på dansk og være med til at vise alle de lag i teksterne, som virkelig kommer frem i vores akustiske versioner,” fortæller Tina Dickow og tilføjer:

”Det er altid en stor oplevelse at være på scenen med Steffen og at give publikum noget, de ikke er vant til at få …”

Der bliver også plads til et par kærlige røverhistorier og mere alvorlig snak, så publikum kan se frem til en oplevelse, som både bliver festlig, rørende, intim og frem for alt musikalsk.

Sidst Tine Dickow og Steffen Brandt turnerede sammen og gæstede Sønderborg var i 2009. Det er Kultur i Syd, der har sørget for, at de nu kommer tilbage, og giver deres helt personlige fortolkninger af hinandens sange.

 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: