Lars H.U.G.
17-06-2016

Lars H.U.G.

17-06-2016


Lars H.U.G. har relanceret sig selv med fynd og klem med albummet "10 sekunders stilhed" - Efter stilheden kommer stormen. Hans koncerter er helt fantastiske.
Dobbeltkoncert med Oh Land

Denne koncert er med på partoutkortet for 2016.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Lars H.U.G.


Lars H.U.G. startede sin musikalske karriere i avantgarde rockbandet Cliché i 70erne. Derefter fulgte en solo karriere, der tog fart i midten af 80erne. Senere tog han sig nogle lange pauser.

Sidst i 2014 udgav han albummet ”10 sekunders stilhed” efter ikke at have sendt noget på markedet i 11 år. Men resultatet var værd at vente på, og anmelderne kunne slet ikke få armene ned igen. Efter udgivelsen fulgte en turne, som gav genlyd.

Overskrifter som Berlingskes ”Lars H.U.G. serverede elektrisk popmagi” og BTs ”Comeback til fem stjerner: Forrygende Lars H.U.G.” prydede anmeldernes artikler om veteranens koncert-comeback. Sommerens koncerter gav bl.a. 6 stjerner i Soundvenue for den spektakulære koncert på Roskilde Festival og 6 stjerner fra Ekstra Bladet for koncerten på Smukfest i Skanderborg.

Om sin nu afsluttede 2015 turné siger hovedpersonen selv:

- Den flotte modtagelse vi har fået, har gjort mig utrolig glad. Det har været med til at løfte hele vores performance-niveau, at vi har stået badet i publikums kærlighed. Det er et stort privilegium at kunne få lov til at levere et musiktapet, som strækker sig helt tilbage fra rummene af de glade 80'ere og frem til nu og fremover.

Blandt Lars H.U.G.s mange sange finder man hits som ”Natsværmer” og ”Elsker dig for evigt”, men han er også sangeren, der har relanceret gamle evergreens som ”Skibet skal sejle i nat”, ”Dansevise” og ”Lykken er så lunefuld” med et nyt twist.

 

VIP Dinner & Drinks


Aflyst denne aften - desværre.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: