Shaka Loveless
27-08-2016

Shaka Loveless

27-08-2016


Shaka Loveless flyver højt på den danske musikhimmel, hvor han med sit meget roste 3. album "Indtil Vi Ligger" viser helt nye sider af sig selv. På scenen er han suveræn. Sammen med Gnags, som spiller samme aften, vil han få Mølleparken til at koge af begejstring.
Denne koncert er med på partoutkortet for 2016.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Shaka Loveless på sommerens partoutkort 


Det sidste navn på sommerens partoutkort til Mølleparken i Sønderborg er faldet på plads. Det egger” fra 2015 afslører en lys og mere udadvendt side af Shaka Lr rapperen og sangeren Shaka Loveless, der deler en aften i Mølleparken med Gnags.

Shaka Loveless har rødder i det midtjyske og er fra fødslen begavet med et musikalsk talent ud over det sædvanlige. Det eksotiske efternavn har han fra sin amerikanske far, James Loveless, som i mange år har været en del af den danske blues-scene. Men Shaka kan selv og gjorde sig bemærket som forsanger i R&B og HipHop bandet ”The Gypsies” og rock bandet ”Are We Brothers”.

I 2012 gik Shaka Loveless solo og brød igennem med singlerne ”Tomgang” og ”Ikke Mere Tid” samt debut-albummet ”Shaka Loveless”. Året efter blev han ved Danish Music Awards hædret og kåret som årets danske mandlige kunstner.

Opfølgeren ”Det Vi Sku’ Miste” udkom i 2014 og viste en mere dyster side af den alsidige sanger, mens den nyeste ”Til Vi Lioveless. Dette har resulteret i duetter med Medina, Rasmus Walther og Simon Kvamm, hvor Shaka Loveless demonstrerer hvor bredt han favner.

Det er ingen tilfældighed, at Shaka Loveless er på plakaten samme aften som Gnags, for det har vist sig at de er et godt match. Da Shaka Loveless i september var gæst i DR udsendelsen ”Vi ses hos Clement” og blev bedt om at give et nummer, overraskede han alle ved ikke, som ventet, at fremføre sangen fra sin nyeste single. I stedet leverede han en cover version af ”Danmark”, som er en af signatursangene fra Gnags. ”Det er en vigtig sang i en vigtig tid”, forklarede Shaka Loveless.

Billetsalget er gået i gang på Ticketmaster - det tidligere Billetnet.
 

VIP Dinner & Drinks


Til denne koncert er det muligt at tilkøbe VIP Dinner & Drinks billetter.
De giver, i kombination med en koncert billet eller et partoutkort, adgang til en herlig middag med drikkevarer inden koncerten.

| Læs mere om VIP Dinner & Drinks | Køb VIP Dinner & Drinks billetter |

 

 

 

 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: