DEN NØGNE SANDHED - Klædt Af Til Skindet
22-02-2017

DEN NØGNE SANDHED - Klædt Af Til Skindet

22-02-2017


Hamrende sjovt og musikalsk comedy-show, der handler om alt det kvinder gerne vil vide om mænd, og alt det mænd ikke vil have, at kvinder skal vide om dem.
Den Nøgne Sandhed består af 4 af tidens mest populære komikere – Gordon Kennedy, Mikkel Schrøder Uldal, Joachim Knop og Farshad Kholghi.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

DEN NØGNE SANDHED - Klædt Af Til Skindet


Den Nøgne Sandhed har skruet et fantastisk nyt show sammen. Der er ved at blive lagt sidste hånd på det, og til februar kan det opleves i Haderslev.

Det står på skuldrene af sidste års show, Nu Skal Sandheden Frem og serveres med titlen Klædt Af Til Skindet.

Det bliver et hamrende sjovt og musikalsk comedy-show, der handler om alt det kvinder gerne vil vide om mænd, og alt det mænd ikke vil have, at kvinder skal vide om dem.

Den Nøgne Sandhed består af 4 af tidens mest populære komikere – Gordon Kennedy, Mikkel Schrøder Uldal, Joachim Knop og Farshad Kholghi. De fik ideen til samarbejdet allerede i 2011 og har siden samlet stof til de to shows.

”Vi er blevet ældre, klogere, sjovere og tungere og vi står alle ved skilleveje i vores liv. Og det er altså hamrende morsomt”, siger Mikkel Schrøder Uldal og fortsætter:
Ligesom sidst har vi vores ’koner’ med på skærmen, og deres syn på os mænd rammer plet!”

Det første show blev set af 25.000 begejstrede publikummer, og anmelderne ikke bare begejstrede for de fire entertainere og deres timing, men også for deres tekstunivers og musik, der var med til at signalere, at Den Nøgne Sandhed ikke bare er hamrende sjove, men også kunstnere på et meget højt plan.

Klædt Af Til Skindet får premiere den 9. februar 2017 på Bremen Teater i København. Herefter drager Den Nøgne Sandhed på turné rundt i hele landet, og lander allerede den 22. februar på Harmonien i Haderslev.  

POLITIKEN skriver i sin anmeldelse:

Fire ikke længere helt umodne gutter gebærder sig i sang og musik om, hvordan det er et være mand i en verden, hvor kvinder gerne vil vide meget mere om mændene, end mæn-dene vil lade kvinderne vide om dem. 

Truppen, der kalder sig Den nøgne sandhed og består af Mikkel Schrøder Uldal, Farshad Kholgi, Joakim Knop og Gor-don Kennedy, går til kanten under titlen ’Klædt af til skindet’, og i en reklamevideo på de sociale medier kan man se, at d’herrer ikke er bange for hverken at vise maveskind eller spille strengeinstrumenter. 

Begge dele noget, der ikke nødvendigvis er rosværdigt og gentlemanship, men helt sikker ganske fornøjeligt, hvis ej man er sippet, snerpet eller sekterisk. 

Vi er et sted henne, hvor Ørkenens Sønner godt kunne være endt. Måske.
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: