Mads Langer
03-02-2017

Mads Langer

03-02-2017


Mads Langer har spillet for fulde huse i Sønderjylland gennem flere år. Fantastiske kompositioner og hans rare personlighed har båret ham frem, men når han optræder i Haderslev til februar, vil der være nye, spændende sider af ham, som vi ikke før har oplevet.
UDSOLGTSted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Mød en ny og mere intens Mads Langer, solo på Harmonien

Mads Langer har spillet for fulde huse i Sønderjylland gennem flere år.

Fantastiske kompositioner og hans rare personlighed har båret ham frem, men når han optræder i Haderslev til februar, vil der være nye sider af ham, som vi ikke før har oplevet.

Nøglen til Mads Langers seneste udvikling, som har givet ham mere kant og nerve, ligger i et nyt samarbejde med Sune Wagner fra Raveonettes og Psyched Up Janis.

Mads Langer har altid været meget kontrolleret og holdt sig inden for sine trygge rammer, men da han løb ind i Sune Wagner i Los Angeles på en dag, hvor intet ville lykkes for Mads Langer, rev de begge 8 måneder ud af kalenderen, indledte et intenst samarbejde og fandt frem til nye spændende sider af Mads Langer.

Ud over inspiration til endnu bedre koncerter blev resultatet af deres lange arbejdsindsats det nyeste album fra Mads Langer, Reckless Twin. Titlen hentyder til den mere vovede side af Langers personlighed, som hidtil har været tæmmet, men som nu slippes fri.

Denne nye side af Mads Langer rummer en masse energi og kreative kræfter, som han oplever som både farlige og forførende. De giver ham mod på at forlade sin tryghedszone, tage chancer og gå på opdagelse i nye sider af sig selv.

Reckless Twin blev på mange måder et vendepunkt for Mads Langer. Det var albummet, hvor han for første gang tog fuld kontrol over hele processen.
Midt i forløbet forlod Langer og Wagner Los Angeles og rejste hjem til København og bragte barndomsvennen Søren Balsner, kendt fra blandt andet Carpark North, ind i producerteamet. Trekløveret indspillede den sidste del af pladen i Danmark.

”Jeg fandt ud af, at jeg på den ene side har en udlængsel og en trang til at danse med djævelen, mens jeg på den anden side har brug for at være tæt på familie og venner i Danmark. Jeg har boet mange steder i verden, men bliver med tiden mere og mere klar over, at mit hjerte hører til i Danmark. Ude godt, men hjemme bedst.”

Så efter en stribe hektiske år har Mads Langer fundet sig til rette med sig selv og sin reckless twin. Som musiker er han blevet afklaret og fyldt med en ny energi, som kan opleves, når han den 3. februar går på scenen på Hotel Harmonien i Haderslev.

Mads Langer tør mere og vil mere. Koncerten er en solo koncert, hvor han går alene på scenen med mikrofonen og sin guitar.

"Netop det med at kravle helt ind under huden på publikum, er det, jeg drømmer om vil lykkes med mine akustiske solokoncerter. Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget", siger han – og hans fans kan også glæde sig til at opleve nye sider af Mads Langer.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: