Under My Skin
27-02-2017

Under My Skin

27-02-2017 -


Hør alle Frank Sinatras største evergreens og oplev hans dramatiske privatliv i Flemming Enevolds musical om verdens største crooner.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

19:30

Musical om Frank Sinatras største udfordringer


Verdens bedste crooner gennem tiderne, Frank Sinatra, havde et problematisk privatliv.

Professionelt solede han sig i spotlyset og lagde publikum for sine fødder. Men når lyset blev slukket, tårnede problemerne sig op, mens han omgikkes præsidenter og kriminelle i flæng og familielivet hang i laser.

Disse paradokser har inspireret Flemming Enevold til at skabe et fantastisk spændende show, Under My Skin, som den 27. februar kommer til Alsion

Showet svæver højt på en sky af Sinatras største hits, som That's Life , For Once in My Life og I've Got You Under My Skin og mange andre evergreens, alle plukket fra øverste hylde.

Men showet slår også gnister, når det dykker ned i de dramatiske begivenheder, der udspillede sig, da Frank Sinatra i 1968 stod i sit livs værste krise.

 

På overfladen var han rig, berømt og feteret, med stjernestatus. Men under overfladen var han egocentrisk, kompleks og havde et iltert temperament. En sexafhængig alkoholiker med stærke bånd til mafiaen.

Oven i dette kom, at han havde problemer med at følge med tiden. Han begyndte at føle sig gammel og indså, at han havde svigtet sine nærmeste – mest af alle sønnen Frank Junior.

Denne livskrise og Sinatras måde at gribe den an på er de begivenheder, der giver stof til handlingen, med Flemming Enevold i rollen som Sinatra Senior og Johannes Nymark som Sinatra Junior.

I ryggen har skuespillerne og sangerne et 7 mands jazz orkester.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: