Anders Matthesen - Shhh
04-02-2017

Anders Matthesen - Shhh

04-02-2017


Nyt show fra Anders Matthesen. Helt nyt. Gennemtestet og brutalt morsomt. Indholdet er lidt en hemmelighed, men målet er at have det sjovt og at få en oplevelse af de helt store. Politisk ukorrekt, intelligent og overrumplende..
UDSOLGT


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

19:00

Anders Matthesen på Alsion med hemmeligt show


”Anden” alias komikeren Anders Matthesen bankede for alvor sit navn fast for 3 år siden med det stort opsatte show, ”Anders”.

Her beviste han, at han hører til i den absolutte elite inden for dansk stand-up comedy. Hans evne til at formulere sig skarpt og præcist uden at sænke kadencen i sin rablende ordstrøm er suveræn.

Han er ikke kommet let til successen. At være sjov og vittig samtidig med at man serverer sine punchlines med kraft, dybde og skæv ironi er hårdt arbejde fra ende til anden.

Så hårdt er det, at Anders Matthesen har måttet trykke på sin indre reset knap og begynde på en helt frisk. Alt materiale er nyt. Udviklet, testet og optimeret i de små klubber, inden han nu tager den store turne på landets største scener.

Hvor han før har gemt sig lidt i store arrangementer, fremstår han nu lige på og hårdt, stående i noget der ligner en pyjamas – ene mand sammen med publikum. Der er lagt afstand til de stort opsatte shows, idet stilen minder mere om traditionel stand-up. Det overfløige fedt er skåret fra, så Anders Matthesen når ind til benet og får et mere intenst fokus på de emner, som han kaster sig over.

Men hvad handler det så om denne gang? Det vil Anders Matthesen ikke ud med – deraf navnet ”Shhh”. Man afslører jo heller ikke hele handlingen før man viser en god spændingsfilm, vel?

Men eftersom showet havde premiere den 1. september er det ikke længere mere hemmeligt, end at det her kan afsløres, at Anders Matthesen i ”Shhh” hudfletter og udstiller vor tids overfladiske måde at kommunikere på.

Vi lever i et informationssamfund med et konstant overflow af et miskmask af nyttig, ligegyldig og tvivlsom viden, og det får Anders Matthesens hjerne til at koge så munden kører løs i halvanden time uden pause om tilværelsens ulidelige banaliteter og uløselige dilemmaer.

Forestillingen pendler mellem noget, der skete på Fanø under en ferie forrige år, og verdens sørgelige almene tilstand. Han går tæt på livets allerstørste spørgsmål og alskens små hverdagsagtige detaljer. Lige fra klodens frelse til café tjeneres irriterende vaner. Han er ude med riven hele tiden, han er politisk ukorrekt på et højt plan og han er skånselsløst morsom.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: