Elton John
15-06-2017

Elton John

15-06-2017 -


Elton John med band giver koncert i Mølleparken, midt i Sønderborg. Eneste koncert med Elton John i Danmark i 2017.
>>> Koncerten er udsolgt <<<


Sted

Mølleparkens Friluftsscene, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Elton John i Mølleparken, Sønderborg


Det var lidt af en sensation, da Kultur i Syd i 2012 bød på koncert med Elton John i Augustenborg Slotspark. Nu kommer han igen, og denne gang lige i hjertet af Sønderborg, på den hyggelige amfiscene i Mølleparken. Det er den eneste koncert med Elton John i Danmark i 2017.

Det er yderst sjældent en så relativt lille publikumsskare kan få lejlighed til at være alene med så stor en stjerne. Når Elton John ruller ind med sit store følge plejer han at samle begejstrede fans i titusindvis på store stadioner.

Sir Elton John er en af de allerstørste – et ikon blandt pop- og rockstjerner. Hele 69 guld- og platinplader har han præsteret og et samlet salg på over 250 millioner albums. Ingen solo artist er større end Elton, som nu har lovet at komme og underholde 5.000 glade sønderjyder i Mølleparken. Det er stort af ham, og det bliver en enestående oplevelse for publikum.

At man kan bryde igennem som popidol, når man har valgt et flygel som sit instrument, er ikke en selvfølge. For det er ikke nok, at man spiller fremragende. Man må også gøre sig bemærket på andre måder. Jerry Lee Lewis, som givetvis har inspireret Elton John, valgte at spille stående og at tage fødderne til hjælp, når der skulle bankes i tangenterne. Den unge Elton brugte andre og mere raffinerede metoder. Han gjorde sig bemærket via sine flamboyante outfits, sine briller og hatte og vandt derpå folks hjerter gennem sit talent, fænomenale kompositioner og en eminent sangstemme.

Som få andre inden for den benhårde musikbranche har Elton John formået at holde sig på toppen lige siden har brød igennem med Your Song i 1970. Kort efter væltede han hitlisterne med dobbelt albummet Goodbye Yellow Brick Road, som den dag i dag stadig står som noget af det ypperste inden for pop- og rockmusikken.

Som et resultat af Elton Johns store indsats gennem årene blev han i 1998 adlet. Året inden, da prinsesse Diana under tragiske omstændigheder døde, var det Elton John der fik æren af at dedikere en omskrevet version af Candle in the Wind til prinsesse Diana. Sangen blev fremført en enkelt gang under bisættelsen af en dybt berørt Elton John. Efterfølgende opnåede den et salg på mere end 33 millioner eksemplarer.

Også i nyere tid har Elton John bibeholdt sit høje musikalske niveau, og mange af hans hits er i dag blevet evergreens. Han er stadig aktiv i studiet og har netop udgivet sit 33. album, Wonderful Crazy Night, som også har givet navn til turneen, der bringer ham til Sønderborg den 15. juni.

Med i sit band har Elton John trommeslageren Nigel Olsson, som også var med i Eltons første band. Dertil Kim Bullard på keyboard, John Mahon på percussion, Matt Bisonette på bas og Davey Jonstone, som har været Eltons guitarist lige siden 1971.

Update 29. april:
På vej op efter dramatisk oplevelse
Elton John måtte aflyse sit berømte "Million Dollar Piano" show på Cesar's Palace i Las Vegas pga. af pludselig sygdom med et dramatisk forløb.

På flyturen hjem fra en række shows i Brasilien blev Elson pludselig så dårlig, at han straks ved ankomsten til England røg direkte på intensiv afdeling. Her lå han i 2 døgn, mens lægerne diagnosticerede og behandlede den sjældne virus, han havde pådraget sig.

Efter behandling og yderligere et par dage i sygehuset, er Elton John nu så frisk at han kan melde tilbage til sine fans, at de kan være helt rolige: Han vil være i fin form til sommerens koncerter.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: