Allan Olsen & Band
03-06-2017

Allan Olsen & Band

03-06-2017


Allan Olsen er fra Vendsyssel, omkring 60 år gammel og helt speciel. Hans musikalske fundament har meget til fælles med det, der gjorde J.J. Cale så berømt, og hans vokal kan godt minde om en jysk udgave af CV Jørgensen. I Mølleparken har Allan Olsen sit band med.
Dobbeltkoncert: Allan Olsen & Band spiller først efterfulgt af Beth Hart.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Allan Olsen & Band er parate til at overraske dig i Mølleparken


Forbered dig på at blive overrasket af Allan Olsen & Band - de er nemlig ikke som de andre.

Allan Olsen er fra Vendsyssel, omkring 60 år gammel og helt speciel. Hans musikalske fundament har meget til fælles med det, der gjorde J.J. Cale så berømt, og hans vokal kan godt minde om en jysk udgave af CV Jørgensen.

På trods af sine evner til at holde publikum i kog med sin guitar, sine underfundige tekster og en rytmegruppe, der spiller med bund, sjæl og nerve, har han aldrig rakt ud efter berømmelsen. I mange år levede han af at være værtshussanger i Vendsyssel, indtil hans gode ven, Johnny Madsen, fik ham med i Daltons, sammen med Lars Lilholt. Det var også Johnny Madsen, der i 1989 var fødselshjælper til Allan Olsens første udgivelse.

Selv mange år senere holder Allan Olsen sig nede på jorden, hvor han bedst kan dyrke kontakten til sit publikum. Trods hele 6 grammyer ved Danish Music Awards og mange andre priser underspiller Allan Olsen sin betydning.

Det så man, da hans album JØWT kom på gaden. Det blev kun udgivet i Vendsyssel, og man kunne kun købe det ved SPAR købmanden. Alligevel lå det i lang tid som nr. 1 på hele landets officielle hitliste. Og sangene, de handlede om alt det, som ingen andre kunne eller ville skrive om.

Allan Olsen er album-aktuel med dobbelt CD'en "Hudsult", som kom på gaden den 13. maj. Den ene CD rummer 9 nye sange, mens den anden er live optagelser fra turneen sidst i 2016.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: