Peter Viskinde Band
18-08-2017

Peter Viskinde Band

18-08-2017


UDSOLGT - Peter Viskinde har spillet i Malurt og Big Fat Snake, men det er i eget band, han er mest nærværende og vedkommende.
Dobbeltkoncert: Peter Viskinde spiller først efterfulgt af Runrig.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

19:30

Peter Viskinde Band spiller nye numre og gamle hits i Mølleparken


Peter Viskinde er et kendt ansigt på den danske musikscene, og han har taget mange store overskrifter i tidens løb. Både for sit eminente guitarspil og for sine kompositioner. Denne aften har han hele sit band med.

Op gennem firserne var Peter Viskinde en af ankermændene i Malurt, hvor han bl.a. spillede sammen med Michael Falch. Inspirationen kom fra den dengang ikke så kendte Bruce Springsteen, fra Tom Waits og ikke mindst fra Bob Dylan, som har præget Peter Viskinde musikalt. I 1988 dannede han sammen med Anders Blichfeldt gruppen Werners Verdensorkester, som snart efter skiftede navn til Big Fat Snake – og så tog successen fart. 14 CD udgivelser blev det til i Big Fat Snake, samt et tilsvarende antal i eget navn.

Bølgerne gik ind imellem højt, og i 2008 kom det til et brud med Big Fat Snake. Men energien havde ikke forladt Peter Viskinde, som fortsatte med at indspille albums og give koncerter med en ny besætning. Peter Viskinde gik også nye veje og giver i dag kirkekoncerter, hvor han bringer sin musik ud i nye sammenhænge, nye steder og med et andet publikum end den traditionelle fanskare.

Til foråret er Peter Viskinde atter ude med et nyt album, denne gang på dansk og mere personligt end tidligere set. Afskeden med hans gamle mor satte gang i tanker, som førte til den første single fra albummet. Den er netop udkommet under titlen ”Hvad ku’ jeg ha’ gjort?”

Når Peter Viskinde ikke spiller musik, maler han. Som passioneret kunstmaler har han fundet en vej til sjælelig balance, men med en jordnær og sanselig vinkel, idet har hvert år siden 2012 har designet etiketten på Wiibroes årgangsøl.

Peter Viskinde Band går på scenen først. Efter en pause følger koncerten med Runrig.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: