Tina Dickow
09-11-2017

Tina Dickow

09-11-2017


Kun få billetter tilbage
Tina siger: “I november tager jeg på mit livs første solo-turné i Danmark. Jeg har været NÆSTEN alene nogle gange, men aldrig turdet gøre det fuldt ud. Og nu skal det være - bare JER og MIG! Og jeg véd, det bliver noget helt, helt særligt!”


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Tina Dickow giver koncert på Alsion


Det er forbeholdt de største entertainere og sangere at have en hel sal i sin hule hånd – ganske alene.

Ikke mange danske sangere har gjort det før, men på det sidste har både Mads Langer og Thomas Helmig optrådt solo med succes.

Nu har også Tina Dickow besluttet at vove pelsen og kaste sig ud i en række solo koncerter. Turneen bringer hende til koncertsalen på Alsion den 9. november.

De fleste, der har oplevet Tina Dickow, har hørt hende med et kompetent band i ryggen og masser af power på. Dét fungerer og det er den lyd, der har gjort hende til at af de største navne på den danske musikscene. Men hun rummer meget mere end det.

Når musikken kan bære og der er et godt samspil med publikum, er det ved solo koncerterne musikkens sjæl virkelig kommer frem. Og sjæl er netop hvad Tina Dickow og hendes kompositioner har så rigeligt af.

Sidst hun var på Alsion spillede hun duet med Steffen Brandt fra TV-2, men ved den kommende koncert vil hun stå helt alene over for sit publikum. Derved er der ingen støtte at hente i en kollega eller en rytmegruppe. Alt skal komme indefra – fra hende selv - og det giver en helt anden oplevelse. Mere intens og endnu mere ægte.

Solo koncerter er normalt forbeholdt små scener på de små spillesteder, hvor der er en tæt og intim atmosfære. Med større talent, større berømmelse og større publikum flyttes arrangementerne til store spillesteder, hvor der skal mere til for at fastholde den intime stemning.

Det er derfor et stort spring for en ung kunstner at tage, men Tina Dickow er fortrøstningsfuld:

I november 2017 tager jeg på mit livs første solo-turné i Danmark. Jeg har været NÆSTEN alene nogle gange, men aldrig turdet gøre det fuldt ud. Og nu skal det være - bare JER og MIG!  Og jeg véd, det bliver noget helt, helt særligt!

Alsions koncertsal giver med sin fine akustik Dickows sofistikerede arrangementer en dybde og klarhed, som sammen med hendes lyrik maner til eftertanke og fordybelse og giver publikum en koncertoplevelse af de store.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: