Sting
27-06-2017

Sting

27-06-2017


Sting, rockmusikeren med et hjerte af guld, forsangeren fra The Police, som steg helt til tops på rockens stjernehimmel, giver koncert i Mølleparken i Sønderborg.Kun 700 billetter tilbage


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Sting giver koncert i Sønderborg


Sting, rockmusikeren med et hjerte af guld, forsangeren fra The Police, som steg helt til tops på rockens stjernehimmel, giver koncert i Mølleparken i Sønderborg.

Billetsalg
Billetsalget startede med et brag den 10. marts kl. 10:00 på Ticketmaster.dk og salgsstederne, og inden for den første dag var halvdelen af billetterne solgt. 

Koncerten finder sted den 27. juni på den samme scene, hvor Elton John giver koncert den 15. juni. Begge koncerter trækker fans til  fra hele landet og fra det nordlige Tyskland, så der forventes fuldt hus.

The Police
Sting blev internationalt kendt som ankermanden i det britiske rockband The Police, og har efterfølgende skabt sig en solokarriere, der har udløst næsten alle de priser og hædersbevisninger, man kan ønske sig. Men selv om Sting hører til blandt de største nulevende rock og pop musikere, har han aldrig mistet jordforbindelsen.

Nyt album ude nu
I sommeren 2016 udgav Sting sit seneste album, 57th and 9th, som er opkaldt efter et gadekryds, som han passerede på sin daglige gåtur i New York på vej til pladestudiet. På dette album vender han tilbage til rockens rødder efter nogle eksperimenterende år med afstikkere til andre kunstnere, til renæssancens musik, til en musical, til turneer med Paul Simon og Peter Gabriel samt en kort genforening med The Police.

Hit på hit
Det er de nyeste sange fra 57th and 9th, Sting vil præsentere på sin kommende koncert turne, som går fra Norge til Italien, med en afstikker til Singapore og Hong Kong. Publikum vil sikkert kunne nyde en del af hans største hits og signatur-sange. Rækken af hits er lang, og de fleste fans vil huske Englishman in New York, Next To You, Message in a Bottle, Roxanne, Petrolhead, I can’t stop thinking about you” med flere.

Begejstrede anmeldelser
Anmelderne fra Stings seneste koncerter i USA og Canada kan slet ikke få armene ned. De kalder det for ”The show of a lifetime” og skriver: ”Sting is a universal story teller, built from the stuff legends are made of”. På ”57th & 9th World Tour”, får Sting selskab af sin trofaste guitarist Dominic Miller, plus Josh Freese (trommer) og Rufus Miller (guitar). 

Heraf kom navnet
Det var som ung jazz musiker, Sting fik sit navn. Han hedder Gordon, men efter han fik for vane at spille i The Phoenix Jazzmen iklædt en sort trøje med gule tværstriber, blev han kendt som Sting – flittig som en bi og med en brod, som han siden har brugt til at kæmpe for retfærdighed.

12 albums er det blevet til, siden Sting gik solo i 1985. Inden da gik bølgerne højt som forsanger i The Police, hvor Sting fra 1978 til 1983 satte sit tydelige præg på 5 albums. Fra det sidste, Syncronocity, er især sangen Every Breath You Take blevet stående som en af Stings stærkeste kompositioner.

Stort socialt engagement
Sting er kendt for at benytte sin berømmelse til at fremme miljøet og social retfærdighed. Sammen med Eric Clapton, Jeff Beck, Phil Collins og ikke mindst Bob Geldorf involverede han sig i 1985 i Live Aid, ligesom han gav koncerter for Amnesty. Han har støttet kampen for bevarelsen af regnskovene og dens beboere i Sydamerika, kastet sig ud i støttekoncerter efter naturkatastrofer på Haiti og Montserat. Ofre for tsunamier og terrorist angreb er også blevet tilgodeset af Sting.

Da spillestedet Bataclan i Paris genåbnede i november 2016 efter at have været lukket siden terroristangrebet, gav Sting en koncert eksklusivt for familierne til de dræbte. Det er kendetegnende for Sting, at selv om han er i stand til at fylde de største stadions, når han giver koncert, glemmer han aldrig de små spillesteder i teatre og på mindre scener.

Koncerten i Sønderborg, som arrangeres af Kulturpartneren i samarbejde med Kultur i Syd, har plads til et publikum på ca. 5.500, så man kan se frem til fuldt hus.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: