Semino Rossi
22-04-2018

Semino Rossi

22-04-2018 -


Den største fortolker af den tyske schlager tradition netop nu er argentineren Semino Rossi. Oplev ham i Sønderborg, når hans 2018 turne fører ham hertil.


Sted

Sydjysk Sparekasse Skansen, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Semino Rossi – Ein Teil von mir
Die Tournee zum neuen Album


De senere års største stjerne på schlagerscenen er uden tvivl argentineren Semino Rossi. Han er så efterspurgt, at kalenderen for næste år er ved at være booket, og det kan allerede afsløres, at han den 18. april 2018 giver koncert i Broager Sparekasse Skansen.

Da Semino Rossi for godt 30 år siden gæstede Østrig, blev han budt velkommen i sådan en grad, at Tyrol er blevet hans nye hjemstavn, hvor han har gjort karriere og stiftet familie.

Seminos far var tango danser og sanger, mens moren var musiker, så fra barnsben fik han begge kunstarter ind på rygraden. Han slog først igennem som danser på eliteplan, og har mange mesterskaber i latinamerikansk dans bag sig. I de senere år er det dog musikken, der har trukket det længste strå, og specielt de sidste 15 år har han slået sit navn fast som mesteren inden for sin genre.

Semino Rossi har med sin stemme, sin energi og sit store engagement ramt hjertet i den tyske schlager tradition og givet den ny fremdrift. Med sit høje niveau bærer han arven fra tyske sangere som Heino, Rex Gildo og Roy Black med flere videre. Før dem var Marlene Dietrich den helt store stjerne, så schlagertraditionen bygger på et stærkt fundament med traditioner og en meget lang historie.

Når selv de største spillesteder er udsolgt til sidste plads og Semino Rossis pladeudgivelser kan fylde en halv reol, skaber det helt naturligt fokus på manden, der er centrum for al denne opmærksomhed. At der er en stor fanklub i både Østrig, Schweiz og Tyskland kan ikke undre. Men også Holland, Belgien, Frankrig og nu også Danmark har fanklubber, som dyrker Semino Rossi, ”Schlagernes Gentleman”, og hans musik.

Semino Rossis koncerter er også begyndt at finde vej ind på de danske TV-sendeflader, hvor et større publikum får glæde af mødet med en af vor tids største tysksprogede sanger. Det er Kultur i Syd, der har arrangeret koncerten i Sønderborg i samarbejde med Broager Sparekasse Skansen.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: