Dobbeltkoncert med Sweet og Slade
02-03-2018

Dobbeltkoncert med Sweet og Slade

02-03-2018


En koncert med Sweet eller Slade har længe stået øverst på manges ønskeliste. Den 2. marts kan drømmene blive til virkelighed, uanset om man er mest til Sweet eller Slade, Det sker når begge bands er på billetten i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg
Kun 500 billetter tilbage


Sted

Sydjysk Sparekasse Skansen, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Dobbeltkoncert med Sweet og Slade


En koncert med Sweet eller Slade har længe stået øverst på manges ønskeliste. Den 2. marts kan drømmene blive til virkelighed, uanset om man er mest til Sweet eller Slade, Det sker når begge bands er på billetten i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg.

Sweet og Slade er begge ikoniske bands, som styrede pop musikken ind i en mere lystig rille i 1970erne i forhold til den tids mere selvhøjtidelige poprock. I USA slog Creedence Clearwater Revival nogle år tidligere igennem med en mere livlig og folkelig stil, og i England fortsatte især Sweet og Slade denne trend. De tog skridtet fuldt ud og pakkede samtidig musikken ind i glitter, glimmer og farverige shows.

Sweet og Slade stod for pop, rock og højt humør. Fans havde helt styr på om de var mest til det ene band eller mest til det andet. Det har de stadig, og den 2. marts kan de følges ad til en dobbelt koncert med begge bands.

Både Sweet og Slade gik deres sejersgang verden over, og har inspireret mange af eftertidens mest betydningsfulde bands, bl.a. Nirvana, Kiss, The Clash og Sex Pistols. De to bands dominerede radioens sendeflade, ikke mindst i Danmark, og gav koncerter, der kunne fylde forsiden på aviserne den følgende dag.

Slades hits har holdt sig friske gennem årene og står skarpe den dag i dag. Mega-hittet ”(so here it is) Merry Xmas Everybody” bliver stadig råspillet hver december måned. Men også mange andre af deres hits har vist sig at være udødelige, bl.a. ”My Oh My, Look Wot U Dun”, ”(’cause I’m) Far Far Away (with my head up in the clouds)”, ”Run Runaway” med flere. De oprindelige medlemmer Dave Hill og Don Powell er stadig aktive i bandet, og spilleglæden er intakt

Sweet huskes ikke kun for deres hits – de havde også kostumerne i orden, med guldgamacher, plateausko og lækkert hår. Musikken favner bredt fra metal til pop, men det alene var ikke årsagen til deres ekstraordinære succes og megen presseomtale. Sagen var den, at de havde attitude. Deres opførsel både på og bag scenen kunne være grænseoverskridende, men det gjorde dem blot endnu mere attraktive i publikums øjne.

I dag leverer Sweet stadig en førsteklasses rockoplevelse, men de er blevet voksne og har fået mere ro på. Guitaristen Andy Scott holder stadig gejsten oppe sammen med Bruce Bisland, Pete Lincon og Tony O’Hara.

De to bands står godt til hinanden, og de garanterer en stor oplevelse for alle, der holder af ægte, feel-good pop-rock fra dengang, hvor alt var lidt bedre og meget sjovere.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: