Carpark North
01-06-2018

Carpark North

01-06-2018 -


Dobbeltkoncert med først Saveus og derefter Carpark North i Mølleparken


Sted

Mølleparkens Friluftsscene, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Dobbeltkoncert med Saveus og Carpark North i Mølleparken


Ingen kan få taget over en koncerthal til at løfte sig højere end Carpark North, og under åben himmel kan de spille helt op til stjernerne. Det kan man opleve, når Carpark North rocker i Mølleparken den 1. juni.

Det er 18 år siden Morten Thorhauge, Lau Højen og Søren Balsner stiftede Carpark North i Århus. Succesen tog fart, da nummeret Transparent and Glasslike i 2004 blev valgt som Årets Hit ved Danish Music Awards. Samme år scorede de hele 4 Gaffa priser i kategorierne Årets Danske Band, Årets Danske Album, Årets Danske Hit og endelig Årets Danske Livenavn. Det var et solidt gennembrud, som en gang for alle slog Carpark Norths navn fast.

Efter de første hektiske år, har de hævet niveauet yderligere og udgivet en række gennemarbejdede albums, som giver dem et stort og varieret bagkatalog at trække på ved deres koncerter. Seneste album med titlen Hope er netop udgivet. Det adskiller sig fra de øvrige ved som det første at indeholde numre på dansk.

Det nye album rummer 10 meget varierede sange med masser af typiske Carpark North kontraster, som spænder fra den electro-rockede Raise Your Head - hvor trommeslager Morten Thorhauge beviser, hvorfor Carpark North er et landets mest hårdstlående livebands  - til de oplagte dansenumre som Feel So Real og Right Where I Want.

Det ligger i Carpark Norths natur at gøre, hvad de har lyst til, lege med mulighederne og aldrig blive forudsigelige. I Mølleparken vil Carpark North tage afsæt i deres fundamentale signaturhits, men hvad der derefter sker vil sikkert kunne overraske. Der bliver noget gammelt og noget nyt, men næppe noget lånt. Carpark North kan nemlig selv.

 

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: