CV Jørgensen
18-08-2018

CV Jørgensen

18-08-2018


Billet til én koncertaften med 2 koncerter med først Carl Emil og derefter CV Jørgensen.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

CV Jørgensen


CV Jørgensen, alias Carsten Valentin Jørgensen, gjorde sig tilbage i 1974 bemærket i snævre kredse og blev en kult figur. En protestsanger på venstrefløjen, med sin helt egen syrede lyd. En rebel, fuld af sarkasme og satire.

Hans første LP lignede ikke noget man før havde set eller hørt: En Stynet Strejfer. De følgende udgivelser bragte ham længere ud i æteren, og album som Storbyens Små Oaser, Vild i Varmen, Solgt til Stanglakrids og ikke mindst Tidens Tern gjorde, at man snart også vidste hvem han var uden for København. Landeplager som Costa Del Sol og Sæsonen er Slut stammer fra de mest produktive år i tiden omkring 1980.

Selv om CV Jørgensen udstråler en tilbagelænet ro, er det blevet til et tocifret antal album gennem årene. I 1990 gjorde han sig bemærket med albummet I Det Muntre Hjørne med tilhørende musikvideo, som indledes med denne guddommelige lyrik: Der er næppe noget der svinger / som Bjerringbro By Night / hele hovedgaden emmer / af landmænd fit for fight - alt afleveret med storbyaccent og den drævende, tørre stemme, der er så typisk for CV Jørgensen.

Sidste studieudgivelse, Fraklip fra det Fjerne, er fra 2002. Herefter er der stilhed, lige indtil CV Jørgensen dukkede op ved Aarhus Festuge og fik sig en storslået modtagelse. Her opdagede han, at et nyt og yngre publikum også har fået øje på ham, så til sommer tager han turen til Sønderborg for at underholde sammen med sit nye band.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: