Phlake
31-08-2018

Phlake

31-08-2018


Billet til én koncertaften med 2 koncerter med først Karl William og derefter Phlake.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Dobbeltkoncert med Karl William og Phlake i Mølleparken

Phlakes debutalbum Slush Hours vandt i 2016 prisen som Årets Danske Udgivelse ved Danish Music Awards, og flere priser fulgte. Det var en øjenåbner, både for musikmiljøet og for Phlake selv.

Phlake består af Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær. De havde lært hinanden at kende som den generte sange og den venlige producer. Men sammen gav de hinanden tillid til optræde sammen, give los og komme ud over rampen. Debutalbummet rummer alt det bedste de lavede i tiden frem til gennembruddet. Derefter sprang de ud som en spændende live duo, som spillede på Roskilde festivalen både i 2016 og 2017.

I efteråret 2017 fulgte Phlake successen op med albummet Weird Invitations. Det nye album åbner genremæssigt mere op og tilføjer nye dimensioner til deres lyd.

”Det er et album med klart mere tempo. Et mere hårdslående album. Der er sange, som lyder fuldkommen anderledes, end jeg havde kunne forstillet mig bare 6 måneder tilbage.” siger Mads Bo om albummet.

 ”Albummet er en invitation ind i forskellige rum i Phlake Mansion, hvor hvert rum beskriver relationer med mennesker i vores liv, om så det er møder eller brud i den omverden vi befinder os,” forklarer Jonathan.

Phlake har turneret i Skandinavien og udvidede i 2017 deres territorium med Tyskland, Frankrig, Holland og England. Dobbeltkoncerten i Sønderborg er med på partoutkortet til Rock i Mølleparken 2018, men er også tilgængelig som en endags billet.
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: