Dizzy Mizz Lizzy
01-09-2018

Dizzy Mizz Lizzy

01-09-2018


Dobbeltkoncert med Sort Sol og Dizzy Mizz Lizzy i Mølleparken
UDSOLGT


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:01

Dizzy Mizz Lizzy

 

Dizzy Mizz Lizzy står for glad, energisk rock båret frem af gode melodier og høj energi. Publikum kender dem og elsker dem i disse omgivelser, så den positive stemning vil sprede sig fra scenen og ud gennem publikum.

Fans vil kunne synge med på klassiske Dizzy numre som "Love is a Loser's Game", "Waterline", ""Silverflame"  samt "Made to Believe" og "Brainless" fra det nyeste album.

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet tilbage i 1994 af Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis og de slog stærkt igennem. Men efter 4 år i højeste gear trængte de til en pause og gik hver til sit. Tim Christensen fik sig en stor solo karriere, mens de to andre droppede ud af musikken - men ikke længe.

Som de gode venner, de stadig var, besluttede de at give nogle få koncerter i 2009. Den første i KB Hallen blev udsolgt på kun 45 sekunder. Med sådan en efterspørgsel blev de få koncerter pludselig til en hel stribe på 52, som bragte dem helt til Japan. Men allerede året efter tog de sig atter en pause.

Undervejs har Dizzy Mizz Lizzy og Tim Christensen høstet et hav af medaljer, anerkendelser og awards - bl.a. GAFFA awards og Grammyer. I 2015 modtog Tim Christensen IFPI's Ærespris, som er den højeste udmærkelse, en dansk musiker kan få.

Selv om Dizzy var lagt i graven 2 gange, opstod bandet som en fugl Fønix i 2014, og denne gang ser det ud til, at livskraften er i behold. Det er siden blevet til studiealbummet "Forward in Reverse" fra 2016 med det første nye materiale i 20 år samt en lang række koncerter i Danmark, Holland, Tyskland og Japan.

Både kreativiteten og energien er stor, og det er ventet, at Dizzy Mizz Lizzy udgiver endnu et studie album i foråret 2018, inden de tager på den sommerturne, som bringer dem til Sønderborg den 1. september.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: