George Michael tribute: Fast Love
06-02-2019

George Michael tribute: Fast Love

06-02-2019


Showet "Fast Love" tager dig tilbage til George Michaels aller største hits fra hans 20 år på toppen.
Kun få billetter


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

George Michael tribute show: Fast Love


Den 6. februar er det George Michael dag i Sønderborg. Et brag af et hyldest show fyres af på Alsion med en lang stribe af George Michaels største hits.

”Fast Love” er det ultimative George Michael show. Det så dagens lys i London’s East End, hvorfra det turnerede for fulde huse hen over de Britiske Øer. Sommeren 2018 spiller det for fulde huse i Australien – udsolgt på forhånd. Efter nytår får vi glæden.

Showet tager udgangspunkt i George Michaels første år i Wham og tager os på en forrygende tur gennem de fantastiske firsere, de hede halvfemsere og ind i nullerne med sange som Careless Whisper, Faith, Father Figure, One More Try, Outside, Kissing A Fool, Flawless og mange flere.

Successen kom hurtigt for George Michael i Wham. Talentet var enormt og timingen var god. Wake Me Up Before You Gogo og Freedom var blandt de tidlige hits som klatrede op ad hitlisterne. Julehittet Last Christmas skrev sig ind i pop historien er råspilles stadig, hver gang julen nærmer sig.

Soloudspillet Faith mere end antydede, at det var George Michael, der var den kreative kraft i Wham. Snart fulgte en solo karriere, som bød på mere nuancerede sider af George Michael. Faith gik helt til tops på begge sider af Atlanten og blev fulgt op af mere følsomme sange som Heal The Pain og Jesus to a Child samt mere jazzede sange som The First Time Ever I Saw Your Face og Roxanne.

George Michael nåede at sælge over 85 millioner albums på verdensplan inden sin alt for tidlige død i julen 2016, og gennem sine 20 mest produktive år var han den mest spillede kunstner i Britisk radio.

Et af de numre, som mest af alle definerer George Michael, er Fast Love fra 1996. Det er derfor også navnet på dette tribute show med Andrew Browning som den bærende kraft. Autentisk, troværdigt og med stor præcision bringer han og det store hold bag showet minderne om George Michael tilbage for en aften.
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: