Big Fat Snake
03-11-2018

Big Fat Snake

03-11-2018


Det bliver stort, men også vemodigt, når Big Fat Snake spiller for sidste gang i Sønderborg
Kun få billetter tilbage.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Big Fat Snake giver afskedskoncert i Sønderborg


Den store fede slange hugger for sidste gang i Sønderborg.

Sådan lyder den på en gang gode og triste melding fra Big Fat Snake, som også er blevet kaldt Folkets Rock’n’Roll band. Alsion lægger sal til og der bliver indrettet ståpladser foran scenen.

I næsten 30 år har Big Fat Snake været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands. Men nu har medlemmerne besluttet, at når de til efteråret endnu engang drager landet rundt på turne, skal det være deres sidste.

Over 1.500 koncerter er det blevet til gennem årene. Med deres velkendte mix af rock’n’roll, soul og store ballader, vil de 5 medlemmer, Anders Blichfeldt, Pete Repete, Asger Steenholdt, Morten ”Jay” og Jens Fredslund, henrykke deres trofaste publikum med hits som ”Run Run Run”, ”Fight for Your Love”, ”Peace Like in Heaven”, ”Female Voice”, ”Sittin´ in a Window” og ikke mindst ”Bonsoir Madame”.

Et forrygende liveshow med en intens stemning og tæt kontakt med publikum har altid været Big Fat Snakes varemærke. Alle sange bliver leveret med nerve og charme og Big Fat Snake spiller bedre end nogensinde.

Selvom det er lidt vemodigt, så bliver det her en helt særlig og fantastisk turne, fortæller Anders Blichfeldt.

Vi glæder os til at gi publikum ALT hvad vi har i os en sidste gang, og sige tak for 28 fantastiske år med fuldt skrald, tilføjer Pete Repete og giver publikum dette løfte: Vi spiller alle de største Big Fat Snake hits og klassikerene fra bl.a. ”Midnight Hour,” og ”One Night of Sin”.

Publikum kommer til at opleve afslutningen på et spektakulært kapitel i dansk rockhistorie, når Big Fat Snake leverer deres sidste guitar riff i Sønderborg og pakker trommesættet sammen for sidste gang. I den anledning bliver koncertsalen på Alsion, hvori koncerten spilles, ommøbleret, idet de 12 forreste stolerækker fjernes. Derved bliver der mulighed for ståpladser umiddelbart foran scenen og bedre plads til den begejstring, der altid følger Big Fat Snake.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: