Lis Sørensen på Harmonien
28-02-2019

Lis Sørensen på Harmonien

28-02-2019


Lis Sørensen synger både gamle og nye sange - denne gang sammen med sit band.
Kun få billetter


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Lis Sørensen giver koncert på Harmonien i Haderslev


Med sin stærke vokal og varme personlighed byder Lis Sørensen på en aften i godt selskab, når hun den 27. og 28. februar 2019 giver koncert på Alsion i Sønderborg og Harmonien i Haderslev.

En koncertaften med Lis Sørensen er altid vellykket. Hun har et nærvær og en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle og spreder en feel good stemning. Den gode oplevelse forstærkes af, at hun næsten altid spiller for fulde huse.

Centralt i oplevelsen står naturligvis den lange række af hits, som Lis Sørensen har skabt - både alene og i samspil med andre. Hendes flirt med både country og sydamerikanske rytmer høres i et nummer som Tæt På Ækvator, mens samarbejdet med Sebastian kommer frem i numre som Vågen i Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Første gang Lis Sørensen indtog de store scener, var da hun som medlem af pige-bandet Shit & Chanel indledte sit årelange samarbejde med Anne Linnet. Herefter fulgte et tæt samarbejde med Sebastian, som gav hende balladen Stille før Storm, inden hun blev fast medlem af Anne Linnet Band. 

I 1983 sprang Lis Sørensen ud som solist med albummet Himlen ned på jorden og hun har gennem årene føjet sange som Brændt, Verden er i farver og Mine øjne de skal se til sit katalog. Mere end 35 år senere er hun stadig aktiv i studiet. Så sent som i 2017 udgav hun albummet Bedre Tider. Om det fortæller Lis Sørensen:

"- Jeg har været meget på landevejen de seneste år, og der kommer man helt ind i maskinrummet på de sange, som fungerer godt. Man finder et groove og en grund-feeling og får dermed en klar respons fra publikum. Det har jeg taget udgangspunkt i. Drivkraften har klart været at skabe 10 sange, som jeg vil nyde at slippe løs til koncerterne."

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: