De Skønneste Toner
12-08-2018

De Skønneste Toner

12-08-2018 -


Sønderjyllands Symfoniorkester og Opera På Grænsen giver sammen koncert i Tinglev.


Sted

Sportspladsen, Tinglev

Koncerten starter

15:00

De skønneste toner med opera og symfoniorkester


Landsdelens to fyrtårne inden for klassisk musik og opera, Sønderjyllands Symfoniorkester og Opera På Grænsen, giver sammen en koncert den 12. august kl. 15:00 i Tinglev.

Arrangementets titel er De Skønneste Toner, og programmet rummer klassiske numre, filmmusik og uddrag fra operetter og musicals.

Sønderjyllands Symfoniorkester dirigeres af Casper Schreiber, som i forhold til tidligere år har udvidet ensemblet med en sektion med saxophoner..

Opera På Grænsen stiller med Stine Elbæk, sopran, Anders Christensen, tenor, Jesper Buhl, basbaryton og Iben Silberg, sopran.

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller blandt andet Ravels ”Bolero”, ”Ride of the Valkyries” af Wagner, og Iben Silberg har ”Solvejgs sang” af Grieg på programmet og er også ”Maria” i et West Side Story-uddrag.

Anders Christensen præsenterer sin udgave af ”Blomsterarien” af Bizet, og han synger Balkonscenen fra "West Side Story" sammen med Iben Silberg.

I et uddrag af "My Fair Lady" har Stine Elbæk rollen som ”Eliza”, og der kommer hun i selskab med både Anders Christensen og Jesper Buhl. Og Buhl og Elbæk bidrager også til De Skønneste Toner med to sange fra "Porgy and Bess".

Der er tale om en udendørskoncert på fodboldbanen ved Zeppelinvej i Tinglev. Musikere og sangere optræder fra en kæmpe mobilscene, og i år er der også opstillet en overdækket tribune med plads til 250. Der vil yderligere være mulighed for at leje op til 300 stole. Mange medbringer selv deres stole eller tæpper.

Det er TinglevForum, der i samarbejde med Kultur i Syd arrangerer koncerten De Skønneste Toner.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: