10CC
22-06-2019

10CC

22-06-2019


Benyt partoutkortet eller køb billet til denne aften, som byder på koncerter med 10CC og Jonah Blacksmith.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Rock i Mølleparken: 10CC


Koncertaften med to navne: Jonah Blacksmith og derefter 10CC

Med hele 3 af de oprindelige band medlemmer med i truppen, giver 10CC koncert i Sønderborg den 22. juni. Det bliver Mølleparken, der lægger scene til et spændende genhør med den Art Rock genre, som 10CC var med til at definere i 1970’erne og som de siden udviklede til perfektion.

10CC var blandt de første rockbands, der flirtede med forskellige musikgenrer og fusionerede dem til en helt ny form. Rå guitarer vekslede med symfoniorkesterets blæsere og strygere, ligesom rytmerne gik nye veje.

10CC hørte til de mest populære Art Rock bands sammen med Pink Floyd, Moody Blues, Procol Harum, samt, i deres sidste år, The Beatles. De var kendetegnede ved stor og fyldig lyd, fuld af kontraster, der smeltede sammen og nåede nye højder.

10CC blev dannet i 1972 i Manchester, og var ekstremt kreativt og produktivt. Det leverede ud over egne hits også træffere til andre bands og sangere. I de første 10 år udgav 10CC hele 8 albums, heriblandt ”Sheet Music” fra 1974, som bandet selv anser for at være deres bedste til dato, og et godt sted at begynde for nye fans. Det lægger ud med ”The Wall Street Shuffle” – et nummer, som har fået ny aktualitet med de aktuelle finanskriser.

Det følgende album, ”The Original Soundtrack”, røg til tops i både England og USA. Det rummer ørehængere som ”One Night in Paris”, ”I’m Not in Love” og ”Life is a Minestrone”. Senere fulgte hits som “Art for Art’s Sake”, “Things we do for Love” og mange andre.

Gennem hele karrieren har 10CC udvist en musikalitet som gør, at de ikke kan lægge musikken på hylden. De udstråler stadig den passion, som fortsat driver dem rundt til verdens koncertscener. 10CC består I dag af Graham Gouldman, Rick Fenn og Paul Burgess, som alle har været med siden 1970’erne, samt Keith Hayman og Iain Hornal, som er kommet til siden.
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: