Ray Wilson - Genesis
16-08-2019

Ray Wilson - Genesis

16-08-2019


Benyt partoutkortet eller køb billet til denne aften, som byder på koncerter med Ray Wilson og Johnny Madsen.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Rock i Mølleparken: Ray Wilson - Genesis


Koncertaften med to navne: Johnny Madsen og derefter Ray Wilson

Blandt den kommende sommers dobbelt-koncerter i Mølleparken er der én, som skiller sig ud fra de andre. Det er når Ray Wilson går på scenen med sit 9 mands band og giver publikum de største hits fra supergruppen Genesis’ storhedstid.

Det var Peter Gabriel, der fra starten i 1967 var forsanger og kunstnerisk drivkraft, men den rolle overtog Phil Collins i 1975. Collins var trommeslager i bandet, men blev frontfiguren, der løftede bandet til den absolutte stjernestatus.

Da Phil Collins i 1996 trak sig fra bandet til fordel for solo projekter, faldt valget som Phil Collins arvtager på Ray Wilson, som blev den nye frontfigur i Genesis indtil Collins for en kort bemærkning vendte tilbage i 2006. I 2007 var det definitivt slut med at indspille og turnere, men kronen på værket kom 3 år senere, da Genesis blev optaget i ”Rock’n’Roll Hall of Fame”.

Ray Wilson stod i spidsen for Genesis, da bandets sidste studiealbum, ”Calling All Stations” blev indspillet. Det blev gruppens 4. bedst sælgende album og bidrog til et pladesalg på over 150 millioner album.

Det er således en Genesis koncert, der hviler på et autentisk grundlag og præsenterer det bedste af alt det guld, som Peter Gabriel, Phil Collins, Ray Wilson og de øvrige medlemmer af Genesis har skabt gennem årene. Hovedvægten bliver lagt både på Genesis’ banebrydende Art-Rock sange fra de tidlige år, de mere main-stream  superhits fra 80’erne og 90’erne samt enkelte sange fra Peter Gabriels og Phil Collins solo karrierer. Regn med at høre ”Another Day in Paradise”, ” No Son of Mine”, ”Land of Confusion” og flere hits fra øverste hylde.

Repertoiret vil blive rundet af med enkelte af Ray Wilsons sange fra hans tid som forsanger i den skotske gruppe Stiltskin og fra hans egen efterfølgende solokarriere, som fortsætter i pagt med det musikalske univers, der blev skabt i årene med Genesis.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: