Midt Om Natten
11-03-2020

Midt Om Natten

11-03-2020


Musical bygget over filmen "Midt Om Natten" - opføres 3 aftener i Sønderborg.


Sted

Sydjysk Sparekasse Skansen, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Musicalen "Midt Om Natten" kommer til Sønderborg


I 2018 spillede musicalen ”Midt Om Natten” for over 90.000 begejstrede tilskuere i Tivolis Koncertsal. Bagefter gik den på turne landet rundt.

Nu gentages succesen på et endnu højere niveau, idet musicalen ”Midt Om Natten” drager landet rundt i 2020 i en helt ny opsætning, skabt gennem et samarbejde mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation.

Musicalen er baseret på filmen fra 1984 af samme navn, som Kim Larsen var medforfatter til og som han spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen.

Handlingen i den nye opsætning lægger sig endnu tættere op ad det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs – og der gives meget mere plads til Kim Larsens gyldne evergreens, som publikum kender og kan synge med på.

På rollelisten findes både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i opsætningen fra 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Anmelderroste Troels Malling tager en tur mere som den veltalende charmør Arnold.

Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd og Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandler og rockerleder. Bag sig har de et band og en trup, der tilsammen tæller mere end 30 medvirkende. Det vil senere blive offentliggjort, hvem der skal udfylde de øvrige roller, herunder rollen som Susan Himmelblå.

Musicalens lydspor er baseret på albummet ”Midt Om Natten”, som Kim Larsen udgav året før filmen, og som med et salg på svimlende 650.000 eksemplarer stadig er det mest solgte danske album. Men Kim Larsens sange, både fra tiden som solist, fra årene med Kjukken og især fra de tidlige år med Gasolin, fylder mere i den nye opsætning af musicalen.

Musicalen spiller 3 aftener i træk i marts 2020 i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: