Mezzoforte
16-11-2019

Mezzoforte

16-11-2019


Islandsk verdensnavn inden for jazz-rock-funk med over 40 års international erfaring med samme kernebesætning!


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Mezzoforte fylder Alsion med jazz-rock


Koncertsalen på Alsion I Sønderborg kommer til at genlyde med solid, nordatlantisk jazz-rock, når den islandske supergruppe Mezzoforte giver koncert den 16. november.

Gruppen er inden for sit felt – fusionsjazz – en levende legende, som gennem mere end 42 år har holdt ved med funky bas rytmer, trommer og messingblæsere med kant.

Det er blevet til mere end 15 albums og hittet ”Garden Party”, som i 1982 gjorde bandet kendt også inden for mainstream musikken verden over. Kompositionerne er så markante, at flere af dem er anvendt som kendingsmelodier af flere TV-serier.

Selv om besætningen er udvidet med dygtige musikere fra Island og Tyskland, er det stadig de 4 islændinge, som startede bandet i 1977, der udgør kernen i dag. Mange af funk-rock fusionsjazzens mestre gennem årene har enten gæsteoptrådt hos Mezzoforte eller trukket på bandets ressourcer.

Bandets navn stammer fra det italienske musikudtryk mezzoforte, som betyder halvkraftigt - og det er sådan publikum oplever det: En markant melodi-linje, et godt bas groove, markante trommer og insisterende blæsere. Alle i et symbiotisk samspil, som afslører den store erfaring og indføling bandets medlemmer har med hinanden, deres musik og publikum.

De senere år har Mezzoforte markeret sig stærkt på de internationale jazz-scener såvel som på større festivaler. Bandet turnerede i Danmark sidst i 2018 og vender tilbage i år med stop i Sønderborg efter en lang sæson, som foruden Danmark bringer dem til Spanien, Tjekkiet, Holland, Tyskland og Sverige.


Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: