Dire Straits Tribute
10-10-2019

Dire Straits Tribute

10-10-2019


Dire Straits Tribute fra Sverige giver dig de største hits fra det legendariske rockband!


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Dire Straits Tribute spiller på Harmonien


Mange af rockens supergrupper har givet inspiration til knopskydninger, som begejstret holder liv i deres musik længe efter de selv har lagt instrumenterne fra sig. Dette kan man opleve på Harmonien i Haderslev til oktober, når Dire Straits Tribute genskaber de bedste øjeblikke fra Dire Strait’s lange karriere, som sluttede i 1995.

Da Mark og David Knopfler i 1977 sammen med et par venner skabte bandet Dire Straits gav det genlyd i musikbranchen. Først i England og senere i hele Europa og Nordamerika. Her var et band, som havde sin helt egen lyd og som brød med tidens trend. Mens punk var det, man hørte, kom der her et nyt London baseret band, der spillede country-rock, som ingen andre før dem.

Mark Knopfler skilte sig ud som gruppens kreative kraft med et antrit på guitaren, som giver alle hans kompositioner en personlig signatur. Kun de bedste har teknikken til at gøre ham kunsten efter. En af dem er den svenske guitarist Stefan Jonsson, som for 6 år siden sammen med 5 andre svenske musikere skabte ”Dire Straits Tribute” – et band, som genskaber stemningen omkring Dire Straits’ legendariske koncerter.

Sangeren Totte Rajamäki rammer Mark Knoflers vokal meget præcis og saxofonisten Martin Lindqvist fuldender med sit spil Dire Straits’ specielle lydunivers. De svenske anmeldere er begejstrede, og det har publikum også været ved bandets mange udsolgte koncerter.

Nu rykker Dire Straits Tribute til Danmark og giver koncerter flere steder i 2019, blandt andet i Haderslev. Her vil publikum kunne opleve, at ”Brothers in Arms”, ”Sultans of Swing” og andre af Dire Straits’ tophits får nyt liv i hænderne på 6 kompetente og tændte musikere.


Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: