Nik & Jay
19-06-2020

Nik & Jay

19-06-2020 -


NIK & JAY er super aktuelle med ny musik og nye fortællinger, og masser af god energi lige fra hjertet.
Koncerten er desværre AFLYST pga. Covid-19


Sted

Mølleparkens Friluftsscene, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Nik & Jay


Koncertaften med to koncerter på samme billet.
Aura går på scenen først, derefter Nik & Jay.


Nik & Jay er super aktuelle med ny musik og nye fortællinger, og masser af god energi lige fra hjertet. Det er helt sikkert at emnerne er blevet mere nuancerede, og modne – i takt med at tiden går og livet får nyt fokus og nye omdrejnings punkter – men de gode sange og de stærke hits er stadig Nik & Jay’s solide varemærke. Og festen fortsætter…

Nye højder skal indtages – og nyt land skal vindes – med kærlighed og fred, og en kæmpe fest. Og når Nik & Jay går på Festival Tour i 2020 så er det for at indramme lige præcis de budskaber. 

Siden debuten i 2002, har Nik & Jay fulgt deres egne drømme og med sange som ’Hot’, ’Mod Solnedgangen’ og Forstadsdrømme’, også formået at føre dem ud i livet. Sammen har de skabt klassikere, som forbliver relevante for danskere  i alle aldre.

I løbet af 2019 har vi fået nye Nik & Jay-klassikere som danskerne bl.a. kunne synge med på ved fem store udsolgte indendørs sensommerkoncerter i Aarhus, Odense samt hele tre aftener i streg i K.B. Hallen, København.

I oktober 2019 blev Nik & Jay hædret med prisen som Årets Danske Livenavn  ved Danish Music Awards i netop K.B. Hallen og udgivelsen af ’Længe Leve Drømmene’ følges op i løbet af 2020, hvor duoen har annonceret, at de – for første gang nogensinde – vil give en række akustiske koncerter.

På den anden side af de akustiske koncerter vil Nik & Jay atter igen være i festivalhumør. Med tasken fyldt af nyt materiale og alle de gode klassikere, er Nik & Jay er klar til at gøre det, de gør bedst; nemlig at stå på de store scener og tryllebinde det trofaste publikum med deres utrættelige energi og fantastiske sceneshow. 

“Vi glæder os altid til festival-sæsonen. Cirkler begynder og slutter her. Gamle sange får nyt Liv & nye sange bliver opdraget til at kunne klare sig på egen hånd. Vi elsker folket for opbakningen & glæder os til at dele det hele endnu en gang."  

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: