Sebastian solo turné
14-10-2021

Sebastian solo turné

14-10-2021


Intens intim koncert, hvor Sebastian fejrer sit 50 års jubilæum og kommer helt ind til kernen af sin musik.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Sebastian spiller solo på Harmonien i Haderslev

Efter en trang tid med få eller slet ingen koncerter, forsøger Sebastian nu at indhente det forsømte. I løbet af sensommeren gennemfører han en turne med hele 23 koncerter, som den 14. oktober bringer ham til Hotel Harmonien i Haderslev.
 
På denne intense turne kommer Sebastian helt ind til kernen af sin musik. Det bliver solo koncerter, med kun ham selv og publikum. Såkaldte intim-koncerter, hvor publikum kommer helt ind under huden på kunstneren.
 
Det hører med til historien, at dette er Sebastians jubilæumsår som sanger og komponist. Hans første udgivelse, det engelsksprogede album ”The Goddess”, kom for 50 år siden. Han blev lanceret som ”det syngende postbud” og lød som Donovan. Det var ingen succes. Men senere i 1971 skete der ting og sager. Sebastian tog mod til sig, sang på dansk og tappede inspirationen fra sin egen lyriske åre. Albummet ”Lossepladsen Bløder” fik alle til at slå ørerne ud, og ”Den Store Flugt” fra 1972 slog fast, at en ny, stor stjerne var født.
 
Denne stjerne kan man nu opleve for en aften, mens han tager publikum gennem en magisk aften med hits som ”Når lyset bryder frem”, ”Hodja fra Pjort”, ”Du er ikke alene”, ”Nana” og mange, mange flere. Sangene får komponistens egne hyggelige, sjove og ofte finurlige kommentarer med på vejen, så det bliver en aften, der huskes.
 
Gennem årene har Sebastian inspireret mange andre artister og givet deres karriere et løft – bl.a. Lis Sørensen, Sissel Kirkjebø og Sara Grabow.
 
I en længere periode kastede Sebastian sig over musicalgenren, og folk strømmede til forestillinger som ”Nattergalen”, ”Skatteøen”, ”Ronja Røverdatter”, ”Cyrano” og ”Alladin”. Men i 2011 vendte han tilbage som sanger og sangskriver med albummet "Øjeblikkets mester", som udover at høste nogle af karrierens bedste anmeldelser også gav ham en grammy og en nominering til Nordisk råds musikpris.
 
Sebastian har gennem årene haft et stort publikum i alle aldre, og der kom endnu flere til, da han i 2015 medvirkede i tv-programmet ”Toppen af Poppen”. Her kunne seerne bl.a. høre fortolkninger af Sebastians tidløse sange, fra Shaka Loveless, Stine Bramsen, Lars Lilholt og Oh Land. Sidstnævnte var også velvalgt duet-partner på ”Skjulte øjne”, det nye nummer på opsamlingsalbummet ”De største sange” fra 2015, som er en god indgangsvinkel til Sebastians musikalske univers og omfattende karriere.
 
Som sangskriver er Sebastian still going strong. Efter opsamlingsalbummet i 2015 har han udgivet ”Sange til drømmescenariet” i 2017 og ”Hun nåede at klappe hunden” i 2019.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: