MALURT
03-06-2022

MALURT

03-06-2022


Michael Falch er i sit es, når han fyrer den af med sit "gamle band" - MALURT


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

21:45

MALURT

Koncertaften med to koncerter på samme billet.

Efter koncerten med Lis Sørensen indtages scenen af ingen ringere end MALURT, og så rocker Mølleparken for alvor og tager publikum med på en forrygende tur ind i sommernatten.

Michael Falch er i sit es, når han fyrer den af med sit "gamle band" - MALURT - som blev dannet i 1977 og var synonymt med dansk rock og fik æren at varmede op for Bruce Springsteen i 1981.

Allerede i 1984 var det slut, troede man – men man tog fejl! Som en anden fugl Fønix genopstod MALURT i 1990, spillede på Roskilde festivalen og udgav 4 album oven i de 5, som bandet allerede havde udgivet.

I 1994 var det slut igen og alle gik hver til sit. Klog af skade sagde man, at MALURT denne gang ikke var lagt i graven, men blot ”langtidsparkeret”. Derfor kunne man i 2005 atter støve bandet af for en kort stund og give 5 koncerter. Pulsen var der stadig, men alle havde travlt med andre projekter, så det blev ved det.

Alle disse pauser har betydet, at bandets medlemmer har kunnet realisere sig selv på mange fronter og samle energi til MALURTS nye comeback. Desværre spændte coronaen ben for deres koncerter i 2020 og 2021, så de er så parate til at slippe tøjlerne i 2022.

Michael Falch giver aldrig op. Han fortalte i 2021 følgende, da koncerterne blev udskudt grundet covid-19:

"Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen.

Der skal altså liv i cowboyjakkerne, og vi kan ikke risikere, at folk sidder og føler sig som forkølede undulater i et fuglebur, når de endelig kan komme til en MALURT-koncert. Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i form indtil da!
"
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: