Martin Jensen
13-08-2022

Martin Jensen

13-08-2022


Mød den mest spillede danske kunstner på Spotify - dommeren fra X-Factor.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

21:45

Martin Jensen


Koncertaften med to koncerter på samme billet.
Malte Ebert går på scenen først, derefter Martin Jensen.Martin Jensen er en beskeden og glad 30-årig jyde. Han har også et helt utroligt talent som hitmager og influencer, med over 2,5 millioner følgere på sin Facebook profil og 500.000 på sin Youtube kanal.

Hr. og fru Danmark lærte ham at kende, da han i 2021 og 2022 var meddommer på X-Factor i TV2 uge efter uge i den bedste sendetid, men det er som DJ, sangskriver, producer og performer han har skabt sit utrolige gennembrud. Med over 2 milliarder afspilninger er han den mest spillede danske kunstner på Spotify.

Martin Jensen fik sit musikalske gennembrud med sangen ”Miracles”, der var P3’s Uundgåelige i november 2015. Internationalt brød han igennem med sangen ”Solo Dance”, der i 2017 kom ind på en 25. plads på Spotifys top-50-liste over de mest populære sange på verdensplan.

”Kongen af remix”, er Martin Jensen blevet kaldt. Han er værdsat som producer, og har samarbejdet med flere verdenskendte kunstnere som bl.a. Ed Sheeran, Rita Ora, Jason Derulo og Katy Perry. Det gælder f.eks. Galway Girl og Bon Appétit.

Martin Jensen ser muligheder overalt. Under pandemien har han lanceret et unikt online show, ME MYSELF ONLINE, som er koncerter, der live streames fra alskens lokationer som f.eks. lokationer såsom Telia Parken, Billund Lufthavn, Niels Juhl krigsskib, Skovtårnet, SS Hjejlen, Illum shopping center, Aalborg Kongress og Kulturcenter samt Finolhu på Maldiverne. Men den 13. august kan han opleves live, in person, i Mølleparken, Sønderborg.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: