Jan Gintberg i Haderslev
15-11-2022

Jan Gintberg i Haderslev

15-11-2022


Er du også træt af at være træt? Så lad dig indfange af Jan Gintbergs nye show!


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Jan Gintberg


Nyt Gintberg show på Harmonien: "DØD eller LEENDE".


Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Hans skæve betragtninger, improviserede indfald og dagligdags absurditeter bliver sluppet løs i både Haderslev og Sønderborg, når hans nye show ”Død eller Leende” turnerer landet rundt.

Sidst vi mødte Gintberg på landets comedy-scener var i 2018, hvor han ”redede verden” (med ét blødt D). Siden fik DR1-seerne fornøjelsen af Gintberg i hans serie “Gintberg og de sidste Patriarker”, ligesom man kunne følge med i jagten på lokale opfindere i ”Gintberg, Eskelund og den Dybe Tallerken”.

”Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om, at grinet er et ret unikt smøremiddel vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvidt,” siger Jan Gintberg og fortsætter:

”Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er lige så fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige. Og nu må I have mig undskyldt, for jeg har piller, der skal spises”, siger Gintberg fra sin træningslejr et hemmeligt eksotisk sted - nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark.

”Død eller Leende” er et stærk satirisk og personligt show. Det handler om at huske ikke kun at overleve, men om også at leve, imens man overlever. Man bliver ikke snydt for bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’.

Og så er der den altid hidsige kamp mellem kønnene:

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben…’ Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af vores forskelligheder for overhovedet at kunne holde hinanden ud”, slutter Gintberg, iklædt tidens tern og tophue.

Er du også træt af at være træt?  Så lad dig indfange af Jan Gintberg på Harmonien eller Alsion.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: