Queen Machine
09-11-2023

Queen Machine

09-11-2023


Queen Machine giver koncert i Haderslev - her kommer I tæt på!.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Queen Machine spiller i Haderslev

Bandet Queen Machine kan noget helt særligt, som ikke mindst sønderjyderne er helt vilde med. Efter bandets udsolgte koncerter vil publikum altid have mere, og det er der nu udsigt til.
 
Det særlige, som Queen Machine mestrer bedre end noget andet band, er at genskabe musikken fra det ikoniske art-rock band Queen, som det lød i sin storhedstid, mens Freddy Mercury var bandets sanger og frontfigur.

Freddy Mercury er er her desværre ikke længere, men det er danske Bjarke Baisner til gengæld. Han har givet legenden nyt liv. Han lyder som, agerer som og ligner sit karismatiske forbillede i så høj grad, at danske Queen Machine også internationalt anses som det ypperste band, når det gælder om at genskabe og fortolke Queens storladne hits.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og brusende energi bygget op over Queens udødelige hits: We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end den, som Queen Machine leverer.
 
Queen Machine er en dansk succeshistorie, som har spillet over 600 forrygende koncerter og turneret i USA, England, Wales, Skotland, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Norge, Sverige og overalt i Danmark
 
De har spillet i en række af Europas største musikhuse, heriblandt Eventim Apollo i London, tidligere Hammersmith Apollo, hvor Queen selv spillede 8 gange. Både London Symphonic Rock Orchestra og Sønderjyllands Symfoniorkester har spillet sammen med Queen Machine ved særlige lejligheder og bidraget til det storladne lydbillede, som kendetegner Queens musik.
 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: