The Amy Winehouse Band
12-11-2023

The Amy Winehouse Band

12-11-2023


Det originale band, som stod bag Amy Winehouse, giver en koncert for at mindes hendes musik, hendes person og hendes alt for korte liv.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

The Amy Winehouse Band

Den 12. november bliver det muligt at mindes Amy Winehouse og hendes banebrydende musik ved en koncert i Alsions koncertsal i Sønderborg.

Det originale band, som stod bag Amy Winehouse – både under koncerter og i pladestudiet – giver en koncert for at mindes hendes musik, hendes person og hendes alt for korte liv.

Amy Winehouse fik sin første pladekontrakt som 19 årig i 2003 og nåede at udgive 2 album inden hun døde som 27 årig. I 2009 blev hun valgt som bedste britiske kvindelige sanger ved Brit Awards, men berømmelsen var international og skaffede hende også en stor fanskare i Danmark.

Vi kan takke hendes musikalske mentor, nære ven og bassist i bandet, Dale Davis, for at koncerten er kommet i stand. Bandets medlemmer kan alle deres kram og holder stadig sammen, men uden Amy Winehouse er der tomt ved mikrofonen. Alt materialet ligger klart og sangene er skrevet, men hvem kan tage udfordringen op og levere Amys sange på en troværdig måde?

Valget faldt på en exceptionel ung vokalist, Bronte Shand. Med hende ved mikrofonen og det oprindelige og kompetente band i ryggen, tager hun os tilbage til dengang Amy Winehouse selv trykkede den af ved sine utroligt intense koncerter.

De to album, som Amy Winehouse nåede at udgive, var ret forskellige. Det første, ”Frank”, er ret jazzet og reflekterer hendes tidlige påvirkninger fra jazzens store croonere som Frank Sinatra.

Det følgende og sidste album, ”Back to Black”, afslørede den vildskab og skarphed, som nok er det, de fleste forbinder med Amy Winehouse. Især nummeret ”Rehab”, som er oprørsk og selvbiografisk, står klart i erindringen. Det afspejler den tragedie med stof- og alkoholmisbrug, som desværre endte med at stjæle Amy Winehouse fra os.

Bandet og ikke mindst Bronte Shands vokal giver os nu muligheden for at leve os 15 år tilbage til ”Rehab”, ”Back To Black”, ”Valerie”, ”Love Is A losing Game”, ”Tears Dry On Their Own”, ”I’m No Good” og mange flere Amy Winehouse hits, som bringer minderne frem.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: