Poul Krebs og Michael Falch
24-03-2024

Poul Krebs og Michael Falch

24-03-2024


Krebs og Falch på "Tomandstur 2024" byder på ny koncert: "Kalder Drømmene Tilbage".

*** Enkelte billetter tilbage ***


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Krebs og Falch: Kalder Drømmene Tilbage.


Når Poul Krebs og Michael Falch deler en scene og finder hinanden, opstår der et magisk rum. De to bliver én – en KREBSFALCH.

Dette kan publikum opleve den 24. marts i koncertsalen på Alsion, Sønderborg. når de to trubadurer leverer en akustisk koncert med titlen ”Kalder Drømmene Tilbage”. Koncerten er en del af en landsdækkende turne, ”Tomandstur 2024”, med 20 koncerter rundt i hele landet.

Samarbejdet mellem de to er kendetegnet ved poetiske seancer med masser af varme, humor og længsel i luften og med en sætliste af sange, der har sat deres præg på danskernes hverdag de sidste 40-50 år.

Det fælles eventyr begyndte for godt 7 år siden med en turne og et storsælgende album, ”Tomandshånd”. Derefter passede de hver især deres karrierer. Falch bl.a. med triumfturen med MALURT og bestseller-erindringsbogen “Under månen”, og Krebs med det vellykkede album “Sange til Natten” og senest med den udsolgte og stærkt anmelderroste turné “25 album/25 byer”.

KREBSFALCH skyder deres nye eventyr i gang med en single, der både kigger tilbage på udfordrende år og inviterer nyt håb ind. “Kalder drømmene tilbage” er titlen på nummeret, der rammer radiostationer og streamingtjenester fredag den 18. august 2023. 

Poul Krebs fortæller om "Tomandstur 2024":
“Det hedder sig jo, at der skal gå mindst 7 år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min “lillebror” og yndlingssparringspartner. Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi.”

Michael Falch tilføjer:
”Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser. Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret.”

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: