Train
05-05-2024

Train

05-05-2024


Oplev "Hey, Soul Sister" og et fyrværkeri af andre hits, når amerikanske TRAIN åbner Mølleparken den 5. maj.
Både Ilsey og Zididada giver koncert samme aften og på samme billet.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

18:00

Train ruller ind i Mølleparken


Den 5. maj fejrer Kultur i Syd foråret med et brag af en koncert, når det amerikanske pop-rock band TRAIN giver koncert i Mølleparken. Som opvarmning har de californiske Ilsey med, og som en særlig bonus bliver der mulighed for et genhør med danske Zididada - alt på samme billet.

TRAIN er et band langt ud over det sædvanlige. Trods en ydmyg start i San Fransisco for 30 år siden, har det skabt sig en fanskare over hele verden. TRAIN fylder stadions, når de turnerer, så Mølleparkens hyggelige rammer bliver en behagelig overraskelse for bandet, som her får mulighed for at give en af sine mere intime koncerter, hvor de kommer tæt på publikum.

En stribe Grammyer for bandets største radio hits har skabt opmærksomhed omkring TRAIN og skubbet til salget af over 10 millioner album, men det er især Spotify, der med over 18 millioner månedlige afspilninger, har gjort bandets musik tilgængelig overalt.

Hits som ”Drive By”, ”Drops of Jupiter (Tell Me)” og ikke mindst monster-hittet ”Hey, Soul Sister” har med sine 1,2 milliarder afspilninger bragt TRAIN frem i første række. Deres seneste album ”AM Gold” er fra 2022, mens ”Save Me, San Francisco” markerer et af bandets højdepunkter, hvor de efter en kort nedtur kom stærkt tilbage, båret frem af en entusiastisk fanskare på deres hjemmebane.

For danske Led Zeppelin fans vil albummet ”Train Does Led Zeppelin II” fra 2016 være værd at lytte til. Selv om TRAIN er et topnavn med egne hits, hylder de her deres eget forbillede med et album, hvor de sang for sang giver deres egen version af det episke ”Led Zeppelin II” album.

På trods af succesen er og bliver bandets sanger og stifter, Patrick Monahan, en ydmyg person. Mellem koncertturneer og de 9 studiealbum, TRAIN har udgivet, finder han tid til at passe en større vinproduktion, hvor de enkelte vine får navn efter de hits, bandet får. En del af overskuddet bruges på at skabe tilholdssteder for udsatte familier.

Som opvarmning spiller den californiske singer-songwriter Ilsey Juber. Hun har i 2023 udgivet 2 af sine egne sange, ”Yellow Roses” og ”No California”, samt sin egen version af Neil Youngs ”Heart of Gold”. Med et månedligt lyttertal på Spotify på 1,3 millioner er hun et navn på vej op.

Danske Zididada er også med på billetten og sender nostalgiske trykbølger ud over byen med numre som "Zididada Day", "Walking On Water" og "Happy Fool".

Der sælges op til 1.000 billetter til denne koncert, men partoutkortet for 2024 giver også adgang, så det bliver en stor aften i Mølleparken.

Tidsplan:

17.00                 Åbent for publikum

18.00                 Ilsey

19.00                 Zididada

20.30                 Train

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: