Art Garfunkel
23-03-2007

Art Garfunkel

23-03-2007 -


Art Garfunkel - legenden fra Simon & Garfunkel - kommer til Sønderborg. Med hits som "Bridge over Troubled Water" i bagagen og et nyt band bag sig, giver han en eksklusiv koncert i Alsion.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Endnu engang er det lykkedes Kultur i Syd at bringe en af de helt store musikere til Sønderborg, når Art Garfunkel den 23. marts giver koncert på Alsion. Denne koncert bliver den eneste koncert han giver vest for Storebælt i 2007.

 

Art Garfunkel var i konstellationen ”Simon and Garfunkel” blandt verdens største musikere i 70erne, og koncerten i Central Park i 1978 med over en million tilskuere var nok kulminationen på deres karriere.

 

Siden har Art Garfunkel og Paul Simon haft hver deres solokarriere, for engang imellem alligevel at finde sammen omkring de gamle Simon and Garfunkel numre.


I 2003 turnerede de to musikalske venner igen. Tonerne fra ”Old Freinds” genforeningsturnèen genlød over hele verden. Og netop denne duo indspillede i sin tid det album, der blev mest solgt nogensinde. Hvem husker ikke ”Bridge Over Troubled Water”, ”Bright Eyes” og ”Mrs. Robinson”? Deres musikalske samarbejde gav dem en Grammy for ”Lifetime Achievement Award” og de fik en plads i Hall of Fame.

 

I sin solokarriere udviser Art Garfunkel både alsidighed og kreativitet.

Foruden at have udgivet 11 albums, har Art Garfunkel opnået at udgive en digtsamling og været med i adskillige film med stor succes.

 

I slutningen af firserne skrev Art Garfunkel ”Still Water” og traf beslutningen om, at sætte tempoet ned. Garfunkel satte sig et mål; han gik tværs over Amerika, for at føle sin forbindelse til Amerika!


Men firserne og halvfemserne blev også noget andet for Art Garfunkel. Det blev årene hvor han gjorde det han var bedst til; nemlig at synge for sit publikum.

 

Garfunkel optrådte med nye og klassiske numre over hele verden med sit nye band. Og det er netop denne enestående mulighed KIS har øjnet.


Sønderborg og omegn kan endnu engang se frem til en musikoplevelse af de helt store. Denne ydmyge person med den fantastiske stemme kan opleves på Alsion. 

I sit nye band har Art Garfunkel samlet:

Clifford Carter                Piano 
Tabatt Laven                  Guitar 
Theodore Baker             Keyboards 
Clinton de Ganon          Trommer

 

Og som manden bag de store ballader siger:

”I'm a singer trying to get away with a lucky job. I try to soothe, to lift…. That's my life.”

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: