The Police
13-06-2008

The Police

13-06-2008


Det bliver landets største og smukkeste udendørs amfi-scene, Haderslevs Landsstævnestadion, der bliver rammen om The Police’s koncert i Danmark den 13. juni. Valget af Haderslev er ideelt, da byens amfi-scene med sine tre volde både giver en fantastisk lyd og godt udsyn. På trods af plads til mere end 40.000 mennesker har arrangøren, Kultur I Syd, valgt blot at sætte 30.000 billetter til salg for at sikre publikum en helt unik koncertoplevelse, hvor alle kan se og høre.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

The Police spiller i Haderslev

Det er den sønderjyske kulturforening Kultur I syd, der igen har trukket i trådene, når The Police den 13. juni giver sin eneste koncert i Danmark. Landets smukkeste og største udendørs amfi-scene i Haderslev bliver den perfekte ramme om den store koncert.

Siden 2004 har den almennyttige forening Kultur I Syd stået bag en række store koncerter og spændende arrangementer i det sønderjyske. Således har bl.a. Pavarotti, Joe Cocker, Roger Waters og Eric Clapton givet koncert i landsdelen. Sidste store arrangement var i august, da den amerikanske filminstruktør hold foredrag og Europa-premiere på sin nye dokumentarfilm Sicko i Sønderborg. Af kommende navne kan nævnes Mark Knopfler, den giver koncert den 1. juni i Augustenborg – og nu altså The Police!

Intim koncertoplevelse

For Kultur I Syd har der ikke været tvivl om, at den kommende Police-koncert skulle placeres i netop Haderslev. Haderslevs Landsstævnestadion er det helt ideelle sted for The Police koncerten. Vi kan sikre et stort publikum en fantastisk oplevelse, fordi den smukke amfi-scene både giver en kanon lyd og et godt udsyn, siger eventmanager Jes Johansen fra Kultur I Syd. På trods af plads til mere end 40.000 mennesker har Kultur I Syd valgt blot at sætte 30.000 billetter til salg for at sikre publikum en helt unik koncertoplevelse, hvor alle kan se og høre.

Selvom amfi-scenen reelt har plads til mere end 40.000 mennesker, lukker vi ikke mere end 30.000 ind. Vi vil have en innercircel med plads til 6.000 publikummer, og resten bliver rigtig gode ståpladser. På den måde sikrer vi, at alle, der har løst billet, får en enestående og intim koncertoplevelse, forklarer Jes Johansen.

Har spillet sig varme

Rammerne er altså helt i top, når The Police igen gæster Danmark. Når The Police kommer til Haderslev, har de været på turne i godt et år, og Jes Johansen glæder sig derfor til at præsentere et band, der har ”spillet sig varme”. Når man finder sammen igen efter så lang tid, så skal man selvfølgelig lige finde melodien igen. Sidste uge fik bandet en pris for den mest succesfulde tourné, og de er også lige blevet nomineret til ”Favourite Reunion Tour” af People's Choice Award, så alt tyder på, at vi kommer til at opleve et brag af en Police-koncert i Haderslev, spår Jes Johansen.

Første gang i Haderslev

Den kommende The Police koncert er første gang, Kultur I Syd placerer en koncert i Haderslev. Som det fremgår af vores navn, har Kultur I Syd som erklæret mål at skabe kulturelle oplevelser for alle sønderjyder. Mange af vores hidtidige arrangementer har fundet sted i området omkring Sønderborg, fordi der her er et bredt udvalg af spillesteder. Men det har hele tiden været meningen, at vi med tiden ville sprede aktiviteterne til hele regionen. Og når vi taler om et så stort arrangement, som The Police koncerten er, er valget helt naturligt faldet på Haderslev, fordi byens fantastiske amfi-scene giver de helt rette rammer for både band og publikum, slutter Jes Johansen.

 

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: