Zirkus Nemo
18-02-2009

Zirkus Nemo

18-02-2009


Zirkusdirektør Søren Østergaard og hele holdet bag er efter 5 års pause klar med en omgang forrygende Zirkus Nemo Galla Show, med højdepunkterne fra 79 års forestillinger (dog ikke alle med hr. Østergaard).


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Zirkus Nemo - Galla Show 2008

Højdepunkter fra 79 års forestillinger

Zirkusdirektør Søren Østergaard og hele holdet bag er efter 5 års pause klar medendnu en omgang forrygende Zirkus Nemo Galla Show. De tidligere forestillinger fik stjerner frem i øjnene på både anmeldere og publikum. Vi glæder os til at gentage succes’en når Zirkus Nemo opfører et helt unikt Galla Show i vinteren 2008/2009.

Publikum kan se frem til et gensyn med kendte figurer fra tidligere shows, kombineret med nye artistnumre fra hele verden. Showet bliver musikalsk bakket op af Zirkus Nemos faste kapelmester Frans Baks Trio. "Som altid, når man har med stor kunst at gøre, er det svært at beskrive med få ord. Forsøg blot selv at forklare eksempelvis Eiffeltårnet med få ord: Et virkelig højt tårn i jern som står nede i Paris – og man kan for et beskedent beløb få lov til at gå op i det – nej vel? Eller måske Beethovens 5. symfoni: Noget rigtig, rigtig kønt musik, hvor der både er noget, der går hurtigt, og noget andet, der går langsomt. Og mange fede passager med klaver”, mener zirkusdirektøren.

Om Søren Østergaard:

Søren Østergaard er komiker, instruktør og cirkusdirektør i en og samme person. Søren Østergaard folder sig ud på sin velkendte facon, hvor den gakkede, skæve humor har en fremtrædende plads. Sørens hjerte banker før, nu og for altid for det poetiske – dog uden at humoren nogensinde går tabt.

Han har været aktuel i teater- og underholdningsbranchen i mere end 25 år med stadig voksende succes, og har samtidig formået at medvirke i et utal af spille- og reklamefilm. Han har gennem de senere år markeret sig stærkt på underholdningsfronten med blandt andet ’Jensen & Østergaard’, ’Hatten Rundt’ og ’Zirkus Nemo’. Søren Østergaard har slået sit navn fast i Danmark og har cementeret sin position som én af landets absolut morsomste mænd.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: