Rachel Tucker i Musicals Forever
15-11-2013

Rachel Tucker i Musicals Forever

15-11-2013


Den wallisiske sangerinde Ria Jones er desværre blevet sygdomsramt. Hun erstattes med den prisbelønnede stjerne fra WICKED, Rachel Tucker, når det stort opsatte show ”Musicals Forever” gæster Haderslev.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

00:00

Rachel Tucker i Musicals Forever på Harmonien

Publikums-interessen for musicals er vokset stødt over de seneste år og arrangørerne af Musical Highlights showet Musicals Forever, blev derfor noget triste ved situationen, da stjernen Ria Jones måtte melde fra til den kommende Skandinavien turné. “At Ria er blevet syg er utrolig trist. Hvis vi skal vende situationen til noget positivt, så er det et lille mirakel, at en sangerinde af Rachel Tuckers kaliber springer til og faktisk giver showet helt nyt liv. Hun er stjerne god og har allerede vundet priser for hendes performances i London.”, siger Carsten Svoldgaard adm. direktør i CSB Island Entertainment.

Den topaktuelle irske stjerne har da også medvirket i mange af de helt store musicals lige fra WICKED, WE WILL ROCK YOU og RENT, til klassikere som THE WIZARD OF OZ og Andrew Lloyd Webbers LOVE NEVER DIES og snart kan hun altså opleves for første gang på dansk jord, når showet Musicals Forever besøger de Skandinaviske musikhuse.

På scenen får RACHEL TUCKER selskab af de suveræne danske tenorer QUATTRO TENORI, orkesteret THE WEST END MUSICIANS og de tre svenske sangstjerner THE VOCALETTES. Med Rachel i spidsen vil publikum få en fortryllende aften med alle de største musical hits fra Broadway til London’s West End. ”Uden at forklejne de andre stjerner, så er RACHEL TUCKER den helt store stjerne på scenen. I samspil med de to vokal grupper vil de fortrylle, forundre og røre det danske publikum med alle de største musical hits gennem historien. Det bliver en fantastisk aften i musikkens tegn.”, siger Carsten Svoldgaard

FROM BROADWAY TO LONDONS WEST END

”MUSICALS FOREVER” er et fantastisk opbud af de bedste sangperler fra de største Broadway og London West End musicals. MUSICALS FOREVER når vidt omkring med genren med hits fra bl.a. Grease, Singin` In The Rain, Phantom Of The Opera, Chicago, The Sound of Music, Wicked, Les Misérables, Hairspray, Mamma Mia og mange, mange flere. Det hele er sammensat af den eftertragtede orkesterleder og arrangør MATTHEW FREEMAN, der har arbejdet med stjerner som Shirley Bassey og Roger Whittaker og styret de helt store orkestre som the Royal Philharmonic Orchestra til danske Radioens Underholdningsorkester.

DEN NYE STJERNE I LONDON

RACHEL TUCKER kommer til Danmark med stærke anmeldelser i ryggen. De beskriver hendes performances som fulde af power og intensitet og med en vidunderlig stemme fuld af karakter, finesse og styrke. Den største anerkendelse har hun fået for sin rolle som den grønne heks Elphaba i musicallen Wicked, hvor hun har spillet over 1000 forestillinger i Londons West End.

VOCALETTES & QUATTRO TENORI

Og så tilføres forestillingerne med ”MUSICALS FOREVER” altså to extra´s i Danmark – nemlig den svenske kvindetrio Vocalettes og Quattro Tenori fra Danmark. Vocalettes er de tre lækre blondiner Caroline Jönsson, Hanna Wanngård og Maria Wells fra vores broderland Sverige. Sangstilen bevæger sig i et spænd mellem the Andrew Sisters’ fantastiske 40´s sound og Christina Aguilera. Til dato har de tre svenske sangfugle optrådt i prestigefyldte Royal Albert Hall, optrådt flere gange på svensk tv og i 2008 sang de til OL i Kina sammen med stjernepianisten Robert Wells. De fire danske gutter i Quattro Tenori er alle konservatorie uddannede sangere og lige nu i fuld gang med at erobre fædrelandet med et flot repertoire fra opera- , musical- og pop-genren.

De fire gutter Magnus Vigilius, Thomas Præstegaard, Torben Kierkegaard og Jens Jacob Honoré er gennem flere års samarbejde blevet tætte venner og deres fantastiske energi og humør på scenen kan ikke undgå at smitte af på publikum. Med RACHEL TUCKER i spidsen for denne unikke sammensætning af talenter får det danske publikum en fantastisk aften med alle tiders største musical hits - en aften hvor musik og kvalitet er i højsædet. Glæd jer til MUSICALS FOREVER.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: