Lis Sørensen
07-11-2013

Lis Sørensen

07-11-2013


En af de varmeste og klareste stemmer i dansk pop og rock kommer til Sønderborg. Den tilhører Lis Sørensen. Bag sig har hun sit faste backingband, som i sig selv rummer store navne fra den danske musik scene.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

Lis Sørensen giver koncert i Alsion

En af de varmeste og klareste stemmer i dansk pop og rock kommer til Sønderborg. Den tilhører Lis Sørensen. Sammen med Anne Linnet var Lis Sørensen front figur i ”Shit og Chanel”, som i 1976 gjorde sig bemærket som et rent pigeband med en bramfri tone og en pågående stil.

Se interviewet i Aftenshowet

I anledning af Lis Sørensens 30 års julilæum som solist, er hun blevet interviewt i TV2's Aftenshow. Du kan se interviewet her - spol frem til det 30. minut, hvor indslaget begynder.

Historien

En konservatorieuddannelse og et tæt samarbejde med Sebastian gav i tiden herefter Lis Sørensen mulighed for at udvikle sig, så hun i 1983 kunne gøre sit første solo album Himmelen Ned på Jorden til en solid succes og en klassiker inden for dansk pop. Gennem sine næsten 40 år i musikbranchen har Lis Sørensen konstant formået at forny sig og lokke nye generationer til. Hendes flirt med både country og sydamerikanske rytmer høres i et nummer som Tæt På Ækvator, mens samarbejdet med Sebastian kommer frem i numre som Verden Er I Farver,Vågen I Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Lis Sørensens er fortsat en produktiv sangskriver og udgav i 2010 sit nyeste album med titlen For Kærlighedens Skyld. Det giver stof til fornyelse og overraskelser ved hendes koncerter, men det er stadig de store hits, der giver stemningen det afgørende løft. Den store erfaring fra turneer og festivals gør, at Lis Sørensen kender sit publikum særdeles godt. Det smitter af på koncerterne, som præges af en varm stemning og et gensidigt nærvær med en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle. Bag sig har Lis Sørensen sit faste backingband, som i sig selv rummer store navne fra den danske musik scene: Poul Halberg og Jonas Kragh på guitar, Jette Schandorf på bas og Jan Sivertsen på trommer.

Koncerten er arrangeret af Kultur i Syd i samarbejde med Sønderborghus.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: