Info om spillested
Info om spillested

Praktisk information om Mølleparkens Friluftsscene

Midt i Sønderborg ligger en hyggelig lille park med en friluftsscene, hvor alle kan komme tæt på musikken.
Mølleparkens friluftscene gennemgik i foråret 2011 en gennemgribende renovering. Stilfuld, praktisk, hyggelig og rummelig  - sådan er den ombyggede friluftscene i Mølleparken i Sønderborg, når den officielle indvielse finder sted ved koncerten med Zucchero, poprock-fænomenet fra Italien den 29. juni. Plads er der blevet meget mere af i Mølleparken. Friluftsteatret er stadig indrettet som et amfiteater, men det er udbygget opad så det nu rummer flere end 5.000 gæster. Alle kan nu sidde på nye reposer af granit. Står man op, er græsset beskyttet af nye armeringsmåtter. Alt er renoveret og meget er udbygget. Nye lydtårne og en ny større strømforsyning giver bedre lyd og endnu mere power. Skjult bag scenen er der skabt væsentlig bedre faciliteter for de optrædende, så vi nu med stolthed kan byde de største internationale navne velkommen. Omkring 6 millioner kroner har ombygningerne kostet. Kultur i Syd har været primus motor og takker områdets erhvervsliv og Sønderborg kommune for velvillig støtte. Uden den havde projektet ikke været muligt.

Mølleparken har en særlig tiltrækningskraft! Musikere og bands, som spiller i Mølleparken, har altid givet den lidt ekstra. Forholdene og den intime stemning indbyder til det. Dette særkende er bibeholdt ved udvidelsen, hvor de større fysiske rammer fortsat giver mulighed for koncerter og oplevelser ud over det sædvanlige.

 

Kære Koncertgæst!

For at give dig og alle de mange andre gæster den bedst mulige oplevelse både før, under og efter koncerten, beder vi dig læse denne skrivelse igennem og evt. videregive informationerne til andre gæster.

 

Mød op i god tid

Vi opfordrer dig til at komme i god tid på koncertdagen, da for eksempel trafik, parkeringsforhold og kø ved indgangene kan forsinke dig i at komme ind på pladsen til tiden.
Alle Kultur i Syds koncerter i Mølleparken er principielt ståkoncerter, men er der plads, vil det selvfølgelig være muligt at sidde. Rækkerne er bygget op, så alle kan se. Tag gerne et siddeunderlag med og hav et regnslag i tasken, hvis vejrguderne driller, for det er ikke tilladt at have paraply med.

 

Indgang

Der er 2 indgange til pladsen. Hovedindgangen er fra Kærvej. Den anden indgang er fra Mølledams siden. Kort over pladsen

 

Tider

Koncerterne starter typisk kl. 20:00 med opvarmningsbandet, og ca. kl. 23.00 forventes koncerterne at være ovre.

 

Dankort

Det er muligt at betale med dankort i nogle af barerne, men medbring kontanter, da det sikrer en hurtigere betjening.

 

Det er ikke tilladt at medbringe følgende til koncerten

  • Professionelt fotoudstyr (mobiltlf. og digitalt lommekamera er tilladt)
  • Videoudstyr
  • Lydoptagere
  • Bannere
  • Paraplyer (da disse hindrer udsynet for det øvrige publikum)
  • Klapstole, skamler mv.
  • Drikkevarer (emballage underordnet)
  • Madvarer (kan købes på pladsen)
  • Våben
  • Kæledyr

Ovennævnte og andre ulovlige effekter vil blive inddraget ved indgangene. Du sparer derfor dig selv for ærgrelse og de øvrige gæster for ventetid ved ikke at medbringe nogle af disse ting til koncerten.

 

Garderobe

Der er ingen garderobe ved koncerten.

 

Cykel

Hvis du bor i rimelig cykelafstand fra Mølleparken, kan det anbefales at cykle, da trafikken bliver massiv og cykel i mange tilfælde vil være den hurtigste transportform. Bykort

 

Kørselsvejledning og parkering

Følg hovedvejen til Sønderborg, kør over Alssundbroen (højbroen) til Als og tag afkørslen umiddelbart efter broen mod Sønderborg centrum. | kort | Indstil GPSen på "Sønderborg, Kærvej 45" - så bliver du ledt lige til hovedindgangen, hvis du kan komme igennem trafik-køen. Ellers kør til parkeringspladsen ved "Agervang 1", stil bilen og gå de 900 meter til Mølleparken: Følg Nordvang, over lyskrydset og videre ad Ringgade til næste lyskryds, hvor du går til højre. Så er fremme. Se kortet "Parkering" herover, punkt 1.
De nærmeste parkeringspladser (i prioriteret rækkefølge) vil være ved Sygeplejeskolen (1) (indkørsel fra Agervang) eller foran Sønderborg Sygehus (2). Alternativt kan der henvises til parkering ved Mariekirken (3), Humlehøjskolen (4) eller parkeringspladsen ved Bilka (5). Parkering

 

Handicappede

Der er ikke umiddelbart handicapparkering tæt på Mølleparken, men det vil være muligt at afsætte personer tæt på koncertpladsen og efterfølgende finde en parkeringsplads.  En særlig kørestolsvenlig platform er indrettet med flot udsyn til scenen. Den nemmeste adgang hertil vil være fra indgangen ved Mølledammen.

 

Mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe øl, vin, vand og Somersby ol. Desuden sælger vi div. pølser og sandwich. Der er etableret 7 barøer. De er placeret meget tæt på publikum, så der er gode muligheder for at få slukket tørsten.

 

Vi ønsker alle en rigtig god koncertoplevelse.

 

 

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: