Info om spillested
Info om spillested

Praktisk information om Augustenborg Slotspark

Slottet ligger smukt ned til fjorden og har en stor park.  Nogle få gange om året afholdes større koncerter i parken med helt op til 10-12.000 tilskuere. På billedet, som er fra 2006, er det Eric Clapton der spiller, mens solen langsomt går ned og skaber en helt utrolig stemning.

Kære Koncertgæst!

For at give dig og alle de mange andre gæster den bedst mulige oplevelse både før, under og efter koncerten, beder vi dig læse denne skrivelse igennem og evt. videregive informationerne til andre gæster.

Mød op i god tid

Vi opfordrer dig til at komme i god tid på koncertdagen, da for eksempel trafik, parkeringsforhold og kø ved indgangene kan forsinke dig i at komme ind på pladsen til tiden.

Indgang

Der er 2 indgange til pladsen. Hovedindgangen 300 meter fra bil parkeringspladsen. Den anden indgang er langs vandet tæt på bus- og cykel parkeringspladsen. Kort over pladsen Luftfoto

Tider

Fra kl. 14.00 vil det store øl- og madtelt ved indgangen til pladsen være åbent. Adgang til selve pladsen vil være fra ca. kl. 18.00. Koncerten starter kl. 19.45. Barer og salgssteder vil være åbne fra dørene åbner. Koncerten forventes slut ca. 23.00.

Dankort

Der vil ikke være mulighed for betaling med Dankort eller andre kreditkort i barer og salgssteder, så medbring kontanter til køb af drikkevarer og andet. Der vil i begrænset omfang være mulighed for at hæve kontanter inde på pladsen ved vores ”pengeautomat”, som er placeret umiddelbart indenfor hovedindgangen. Der vil også kunne hæves kontanter ved Sydbank ca. 400 meter fra pladsen.

Det er ikke tilladt at medbringe følgende til koncerten

 • Professionelt fotoudstyr (mobiltlf. og digitalt lommekamera er tilladt)
 • Videoudstyr
 • Lydoptagere
 • Bannere
 • Paraplyer (da disse hindrer udsynet for det øvrige publikum)
 • Klapstole, skamler mv.
 • Drikkevarer (emballage underordnet)
 • Madvarer (kan købes på pladsen)
 • Våben
 • Kæledyr

Ovennævnte og andre ulovlige effekter vil blive inddraget ved indgangene. Du sparer derfor dig selv for ærgrelse og de øvrige gæster for ventetid ved ikke at medbringe nogle af disse ting til koncerten.
Du sparer derfor dig selv for ærgrelse og de øvrige gæster for ventetid ved ikke at medbringe nogle af disse ting til koncerten.

Garderobe

Der er ingen garderobe til koncerten.

Cykel

Hvis du bor i rimelig cykelafstand fra Augustenborg, kan det anbefales at cykle, da trafikken bliver massiv og cykel i mange tilfælde vil være den hurtigste transportform. Cykelparkering er på havnen. Benyt indgangen langs vandet. Se pladsoversigten

Kørselsvejledning og parkering

Følg hovedvejen til Sønderborg, kør over Alssundbroen til Als og fortsæt mod Augustenborg. Ved Augustenborg vil der være skiltet med vejhenvisning, og endvidere vil politiet være til stede for at regulere trafikken. Der er i alt 3 tilkørselsmuligheder til Augustenborg.
Når I kommer ind i Augustenborg, vil der være skiltet til bil parkeringspladsen, der ligger 300 meter fra indgangen til koncertpladsen på en stubmark.
Busparkering vil være på havnen. Følg 1. afkørsel til Augustenborg.
På parkeringspladsen udleveres der en flyer, som beskriver kørslen væk fra pladsen.

Handicappede

Følg anvisningerne for handicapparkering og afsætning af gangbesværede. På koncertpladsen vil der være et specielt podium til kørestolsbrugere, hvis der er købt en handicapplads. Følg skiltningen på pladsen.

Bespisning

Under uformelle former vil der fra kl. 14 være mulighed for at købe mad i det store telt ved hovedindgangen. Bagest på koncertpladsen vil der også være udsalgssteder.
Der kan købes følgende madvarer:

 • Panderet med salat & flutes:  60 kr. (Kun i teltet)
 • Panderet (uden salat & flute): 40 kr.
 • Ringriderpølser: 25 kr.
 • Sandwich:  40 kr.

Vi ønsker alle en rigtig god koncertoplevelse.

Med venlig hilsen
LOGO

 

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: