EKSTRA BILLETTER i salg fra 3/2 kl. 10"> Lukas Graham EKSTRA BILLETTER i salg fra 3/2 kl. 10">
Lukas Graham
6. februar 2016

Lukas Graham

6. februar 2016 -


Dobbeltkoncert med Scarlet Pleasure og Lukas Graham (billedet).
Lukas Graham er et af tidens hotteste bands. Hør dem spille "Happy Home", "Mama Said", "Strip No More" og deres andre hits, som de ryster ud af ærmerne, mens de blander hiphop, soul og funk, som kun de kan det.
EKSTRA BILLETTER i salg fra 3/2 kl. 10


Sted

Broager Sparekasse Skansen

Koncerten starter

20:00

Lukas Graham spiller i Sønderborg med Scarlet Pleasure


Lukas Graham er et af tidens hotteste bands. De kan noget med deres musik og med publikum, som få andre kan. De er helt fremme i skoene og fulde af energi, på den fede måde.

Dette er grunden til den succes, som ramte bandet straks de i 2012 lancerede deres debut album ”Lukas Graham”, og som bærer dem videre med opfølgeren fra i sommers med samme titel og motiv, denne gang i blåt.

Hør dem spille "Happy Home", "Mama Said", "Strip No More" og deres andre hits, som de ryster ud af ærmerne, mens de blander hiphop, soul og funk, som kun de kan det.

Trods deres unge alder, er det et godt sammenspillet band vi kommer til at opleve ved koncerten i Sønderborg. Mest fremtrædende er 27 årige Lukas Graham Forchhammer, som er sangskriver og forsanger, men som foretrækker betegnelsen ”entertainer”.

Lukas blev først kendt som Grunk i ”Krummerne”, men selv om han er et multitalent, har musikken altid inspireret ham mest og drevet ham fremad. Stemmetræningen fik han som medlem af Københavns drengekor og evnen til at omgås mennesker fik han via sin opvækst i Christiania. Når han står på scenen med sine gamle venner ved instrumenterne går det hele op i en højere enhed, med rytmiske kompositioner, gode melodier og dybe tekster.

Bandet holdt lav profil, da de forud for lanceringen af deres blå album sneg sig til Los Angeles og indspillede det i al hemmelighed. Men når de turnerer, er det med fuld skrue på både musikken og charmen.

Lukas forklarer det ganske enkelt:
”Målet er at få alle, der er med, til at grine, danse og græde. Alt sammen på under én time. Men mest af alt håber jeg, at det skinner igennem hvor meget vi alle brænder for og elsker det vi laver, og hvorfor vi laver det.”

Succesen rækker allerede langt ud over Danmark, med både radiohits og koncerter i det meste af Europa. Alligevel holder Lukas Graham sig nede ved jorden, og undgår den arrogance, der nemt kommer til at præge andre unge stjerner med pludselig succes. Dette kommer af den selvsikkerhed man får, når man er god til det man gør og har det sjovt samtidig.

Opvarmningen leveres af Scarlet Pleasure, som har gjort sig bemærket med en stribe R&B baserede hits som ”Under the Palmtress”, ”Windy”, ”The Strip” og ”Heat”.  

Du er velkommen til at skrive til os...

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon

Jes Johansen
+45 40 34 48 73


E-mail

Jes Johansen
jes@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet


Afmeld nyhedsbrev

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde det her.

Modtager du nyhedsbreve uden selv at have tilmeldt dig?
Det skyldes, at du tidligere har købt billet til et af vore arrangementer.
I så fald er tilmeldelsen kommet via Ticketmaster. 
Du har mulighed for at afmelde dig herunder.

Bliver du ved med at modtage nyhedsbreve, efter du har slettet din tilmelding?
Dette skyldes temmelig sikkert at adressen, som du modtager det på, er en anden end den, du afmelder.
Kig derfor efter i nyhedsbrevet og tjek, hvilken adresse det rent faktisk er sendt til. 
Afmeld den, og problemet bør være løst.
 
Her kan du fjerne din mail adresse fra vores adresseliste:
Email