Roger Hodgson
21-10-2007

Roger Hodgson

21-10-2007


Mr. Supertramp kommer til Danmark og giver solo koncert på Alsion den 21. oktober. I Roger Hodgsons tid som leder af Supertramp oplevede bandet sin storhedstid, ikke mindst i de såkaldte ”ni gyldne år” fra 1973 til 1982, kulminerende med albummet ”Breakfast In America”, som med 18 millioner solgte eksemplarer er et af rockhistoriens bedst sælgende albums.


Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Supertramps frontfigur, hovedkomponist og sanger, Roger Hodgson giver solokoncert i Sønderborg.

Roger Hodgson er den legendariske gennemtrængende vokal i front for Supertramps største hits som: ”Give a Little Bit”, ”The Logical Song”, ”Dreamer”, ”Take The Long Way Home”, ”Breakfast In America”, ”Fools Overture”, “It´s Raining Again” og mange flere.
 

 

Leder af Supertramp
Hodgson er anerkendt som en af vor tids mest talentfulde og succesrige komponister og var en af medstifterne af det progressive rockband Supertramp, som så dagens lys i 1969. I Roger Hodgsons tid som leder af Supertramp oplevede bandet sin storhedstid, ikke mindst i de såkaldte ”ni gyldne år” fra 1973 til 1982, kulminerende med albummet ”Breakfast In America”, som med 18 millioner solgte eksemplarer er et af rockhistoriens bedst sælgende albums.


 

Efter albummet ”Famous Last Words” og endnu en mega-stadion verdensturne, valgte Roger Hodgson at forlade Supertramp i 1983 for at hellige sig familien og en mere simpel livsstil. 
Han var med i bandet i 14 år, og hans sange har i den grad vist, at de er hits med en lang holdbarhed. De er blevet klassikere og har givet Roger Hodgson og Supertramp stjernestatus over hele verden. 

Succes med soloturné
På trods af utallige opfordringer valgte Roger Hodgson først at turnere igen i 2002, nu som multi-instrumental solist suppleret af sin faste saxofonist Aaron MacDonald. Roger Hodgson var hovednavn på Langelandsfestival 2006, hvor han på det nærmeste væltede store scene med sin koncert. Han kunne senest opleves til den store mindekoncert for prinsesse Diana på Wembley Stadion den 1. Juli 2007. Efterårets turné bringer ham bl.a. forbi  Royal Albert Hall i London før koncerten i Sønderborg.

Ny DVD
I 2006 udgav Roger Hodgson sin første live solokoncert DVD ”Take The Long Way Home – Live In Montreal”, som med det samme blev en multi-platin sælgende nummer 1 i Canada. DVDen bliver udgivet i resten af verden i løbet af efteråret 2007.

Koncerten er arrangeret af Kultur i Syd i samarbejde med dkbmotor. 

Billetsalg og priser
Billetsalget til koncerten begynder torsdag d. 16. august kl. 11.00. Der sættes 1000 billetter til salg og billetpriserne bliver fra kr. 430 til kr. 380 plus gebyr.
Billetter sælges fra www.billetnet.dk


Læs mere på www.rogerhodgson.com

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: