Nik & Jay
18. juni 2021

Nik & Jay

18. juni 2021 -


NIK & JAY er super aktuelle med ny musik og nye fortællinger, og masser af god energi lige fra hjertet.


Pris

400 kr eller adgang med et partoutkort

Sted

Mølleparkens Friluftsscene

Koncerten starter

20:00

Nik & Jay


Koncertaften med to koncerter på samme billet.
Aura går på scenen først, derefter Nik & Jay.


Nik & Jay er super aktuelle med ny musik og nye fortællinger, og masser af god energi lige fra hjertet. Det er helt sikkert at emnerne er blevet mere nuancerede, og modne – i takt med at tiden går og livet får nyt fokus og nye omdrejnings punkter – men de gode sange og de stærke hits er stadig Nik & Jay’s solide varemærke. Og festen fortsætter…

Nye højder skal indtages – og nyt land skal vindes – med kærlighed og fred, og en kæmpe fest. Og når Nik & Jay går på Festival Tour i 2020 så er det for at indramme lige præcis de budskaber. 

Siden debuten i 2002, har Nik & Jay fulgt deres egne drømme og med sange som ’Hot’, ’Mod Solnedgangen’ og Forstadsdrømme’, også formået at føre dem ud i livet. Sammen har de skabt klassikere, som forbliver relevante for danskere  i alle aldre.

I løbet af 2019 har vi fået nye Nik & Jay-klassikere som danskerne bl.a. kunne synge med på ved fem store udsolgte indendørs sensommerkoncerter i Aarhus, Odense samt hele tre aftener i streg i K.B. Hallen, København.

I oktober 2019 blev Nik & Jay hædret med prisen som Årets Danske Livenavn  ved Danish Music Awards i netop K.B. Hallen og udgivelsen af ’Længe Leve Drømmene’ følges op i løbet af 2020, hvor duoen har annonceret, at de – for første gang nogensinde – vil give en række akustiske koncerter.

På den anden side af de akustiske koncerter vil Nik & Jay atter igen være i festivalhumør. Med tasken fyldt af nyt materiale og alle de gode klassikere, er Nik & Jay er klar til at gøre det, de gør bedst; nemlig at stå på de store scener og tryllebinde det trofaste publikum med deres utrættelige energi og fantastiske sceneshow. 

“Vi glæder os altid til festival-sæsonen. Cirkler begynder og slutter her. Gamle sange får nyt Liv & nye sange bliver opdraget til at kunne klare sig på egen hånd. Vi elsker folket for opbakningen & glæder os til at dele det hele endnu en gang."  

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon


+45 4034 4873


E-mail

Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: