Fællessang på Charlie
27-08-2009

Fællessang på Charlie

27-08-2009


Johnny Reimer, Keld & Hilda, Fede Finn, Ib Grønbech, Maud Kofod m.fl. optræder sammen med publikum på TV2 Charlie, som optager showet i Mølleparken, Sønderborg.


Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

00:00

"Fællessang på Charlie" optages til TV i Sønderborg.

Du han være med, når TV2 Charlie gentager successen fra sidste år for snurrende kameraer. Baseret på et genialt oplæg fra Johnnie Reimar samlede man alle betydende dansktop artister og inviterede publikum med til fællessang. Den 27. august er det sønderjydernes tur til at give den alt hvad lungerne kan trække ved Mølleparkens Friluftscene. 25 tons udstyr, 40 mand, kæmpe scene, boder, telte, mad, drikke og en stjerne parade af solister ruller ind i Sønderborg. Dertil kommer et 40 mands stort hold af fotografer, producere, lysfolk, lydfolk, sminkøser og kunstnere,som meget gerne skal få det hele til at gå op i en højere enhed. Ud af de 11 TV programmer, optages de 2 i Sønderborg den 27. august. Efter sidste års erfaring synes Johnny Reimar, at Sønderborg passer perfekt til konceptet Publikum kan glæde sig til et show med stor underholdningsværdi, masser af nostalgi og enkelte overraskelser.

Stjernerne

Blandt dansktop stjernerne finder vi Johnny Reimar, Maud Kofoed, Fede Finn & Funny Boyz, Ib Grønbech, Keld Hilda, Klaus Servants, Bjarne Lisby og ikke mindst vor egen trompetist Per Nielsen. Alle er still going strong med deres klassiske landeplager og enkelte nye sange. Du slipper f.eks. ikke for Labans gamle hit "Hvor skal vi sove i nat", som i en genfortolkning med Maud Kofoed og Fede Finn & Funny Boyz har lagt sig øverst i DanskTop listen igen.

Fejrer julilæum

Ankermanden bag arrangementet er Johnny Reimar, som netop nu fejrer jubilæum. Efter 50 år i rampelyset er Johnny Reimar stadig den ubestridte partykonge i Danmark, som kan sprede humør højt og lavt. Han begyndte som stor dreng i The Cliffters og fortsatte med The Scarlets inden han lancerede sig som Partykonge, som Smølfe konge, som TV vært i sjove quiz programmer og de seneste mange år som Fællessangs konferencier - et metiér som Johnny Reimar elsker. Følelsen af at gøre publikum glad og at få folk til at synge med er løn nok, har Johnny Reimar udtalt, idet han samtidig indrømmer, at det selvfølgelig er dejligt, at der er til benzinen hjem.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: