Har du lyst til at blive frivillig hjælper - en af "the KiS Crew"?

 

Alle koncerter arrangeret af Kultur i Syd er for en stor del baseret på frivillig arbejdskraft, som yder et imponerende stykke arbejde for kulturen i det sydligste Danmark - uden at tage sig betalt for det.

Lønnen kommer i kraft af det gode sociale samvær og den positive ånd, der hersker. Gennem de gode oplevelser, som man får gennem en hel sæson med spændende danske musikere og bands, store verdensnavne, titusindvis af publikummer i feststemning og gode kolleger.

Alt dette er noget man kommer i godt kumør af, samtidig med at man får brugt sig selv. Mange siger det giver dem ny og positiv energi, hvor man tager det sure med det søde og kan se god mening med det hele.

Du er velkommen til at benytte formularen nedenfor. Du binder dig ikke til noget ved at gøre det, men kommer blot i dialog med os, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Vi er først og fremmest på udkig efter hjælpere, som kan tage del i det lange træk gennem en hel sæson. Være villig til at give en hånd med ved de fleste af sæsonens koncerter. Ikke alle, men hovedparten af de omkring 20 koncerter, som Kultur i Syd typisk har på plakaten gennem året.
 

Her kan du sende din ansøgning:

Dette kan jeg bidrage med
Faglige kompetencer

Jf. gældende GDPR-regler giver jeg, når jeg sender ovenstående formular, samtykke til, at dataansvarlige hos Kultur i Syd, (herefter benævnt ”Foreningen”), cvr.no. 28 06 52 21 må opbevare mine personlige oplysninger i forbindelse med frivilligt arbejde, indtil jeg selv aktivt meddeler foreningen pr. mail (jes@kulturisyd.dk  eller sms 4034 4873), at oplysningerne skal slettes. Herudover giver jeg samtykke til, at foreningen må gøre brug af et privat billede af mig med tilhørende undertekst på foreningens webside, FB, Instagram samt billeder fra koncerter. Foreningen gør brug af videoovervågning på Foreningens adresse.

Mine oplysninger:

  • Fulde navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Mobilnummer

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: