Shakin' Stevens
09-10-2009

Shakin' Stevens

09-10-2009 -


Den mest sælgende pop/rock performer i firsernes England kommer til Danmark,hvor han lægger ud med en koncert i Haderslev. Der bliver budt på både gamle hits og spændende nyt materiale. Opvarminingen står Rock Nalles trio og Ben Waters for.


Sted

Haderslev Idrætscenter

Koncerten starter

20:00

Shakin' all over again!

Rystende god poprock i Haderslev med Shakin’ Stevens

Shakin’ Stevens var hot i 80’erne – så hot at ingen andre var over ham, målt på hitliste-placeringer i England. Den 9. oktober giver han koncert i Haderslev Idrætscenter med en blanding af gamle hits og nye, spændende sange fra hans nyeste album ”Now Listen”. Gennem årene har Shakin’ Stevens - blandt venner kaldet ”Shaky” - også været populær blandt andre musikere. Han har således spillet sammen med blandt andre Roger Taylor, Albert Lee, Hank Marvin, Bonnie Tyler og senest Tony Joe White. Dette har udvidet hans musikalske fundament, så han i dag ikke kun spiller den rytmiske poprock, som vi kender ham for, men også Cajun, Swamp Rock, Country, Gospel, Rock og Rhythm & Blues. Shaky har altid følt sig godt tilpas i Danmark, og koncerten i Haderslev er den første i en ny dansk turne. Her vil han altid huskes for sine enkle melodiske popsange, de Elvis-inspirerede bevægelser, de hvide sko og den charmerende optræden. I Haderslev vil Shaky være akkompagneret af et 10 mand stærkt band. Billetter vil kunne købes fra den 1. marts. Det er Kultur i Syd, der arrangerer koncerten.

Koncerten sparkes i gang af Rock Nalles trio og Ben WatersMed Rock Nalle som opvarmning er der lagt op til en aften med knald på! Nalle går på scenen sammen med Ivan Sand og Henning Kaae. Trioen opstod som en privat konstellation for hyggens skyld, men har nu optrådt med succes i både Norge og Italien samt i Fjernøsten. Med sig har de som gæstestjerne den rockende pianist Ben Waters, der boltrer sig i den samme tidsånd, som både Nalle og Shakin’ Stevens befinder sig i. Ben Waters danser helt vildt på tangenterne med Fats Domino og Jerry Lee Lewis som forbilleder. Trods sin relativt unge alder har han spillet næsten overalt på kloden og optrådt sammen med Chuck Berry, Ray Davies, Mick Jagger, Dave Gilmore, Shakin Stevens, Status Quo, The Beach Boys, Leo Sayer, Chris Jagger samt idolet Jerry Lee Lewis, for blot at nævne nogle stykker. Nalle ka’ li’ rock. Ingen tvivl om det, men med årene er han også dykket ned i blues musikken. Få danskere har som Nalle udlevet the blues. Dette har ikke knækket ham, men styrket ham både musikalsk og personligt, så han i dag fremstår med væsentligt flere facetter, end de fleste tiltror ham. Rock Nalles comeback på den danske rockscene var der næppe nogen, der havde troet muligt, men de fleste der oplever ham må overgive sig til Rock Nalles varme og sympatiske optræden. Kun ganske få kan som han levere en liveoptræden med så megen følelse og så stor intensitet.

 

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: