Michael Falch - Pludselig Alting Sammen
18-03-2017

Michael Falch - Pludselig Alting Sammen

18-03-2017


Michael Falch overrasker med nye sange, et nyt band og en ny turne, hvor han samler alt det han har lært og som har inspireret ham.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

Michael Falch og Dét Band på Harmonien


Bedst som man troede han var ved at falde til ro efter sommerens fantastiske projekt med Poul Krebs og sin 60 års fødselsdag, melder han ud med en helt ny turne. Bandet er også nyt og det er de musikalske rammer også.

Forklaringen er, at Michael Falch trods dåbsattesten er fuld af energi og skabertrang. Han føler sig voldsomt inspireret af samarbejdet med Krebs og af sin lange løbebane, som har ført ham helt ud i krogene af dansk musik. Oven i det kender han gamet og alle, der kan noget med musik.

Derfor har Michael Falch besluttet at samle alle trådene og tage rundt i landet med en række helt nye og overraskende anderledes numre. De får ekstra styrke, idet de står på skuldrene af solide Falch hits som f.eks. hans signatursang ”Mød Mig i Mørket”.

Turneen har fået titlen ”Pludselig Alting Sammen”, fordi Michael Falch trækker på summen af sine erfaringer og præsenterer dem i et gnistrende rockshow. En avisanmelder har oplevet Falch med det nye band og skrev begejstret:

”- Falch har aldrig været bedre… … Det er beundringsværdigt, at han efter så mange år kan blive ved med at forny og udfordre sig selv og sit publikum og give en koncert, hvor gamle stenaldersange går hånd i hånd med nye, forrygende smukke og håbefulde numre.” 

Med i tour bussen har Michael Falch sit nye band: Dét Band. En anmelder har kaldt det for Rocklandsholdet. Det er ikke helt ved siden af, for det består af Michael Falchs sparringspartner gennem de sidste 10 år, guitaristen Lars Skjærbæk, med-producer Christoffer Møller på tangenter, den karismatiske scenemand og bassist Troels Skjærbæk samt den internationalt anerkendte trommeslager Peter Dombernowsky.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: